Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui George Maior: Face deservicii grave Romaniei

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui George Maior: Face deservicii grave Romaniei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat marti o serie de acuzatii dure la adresa fostului director al SRI si actual ambasador al Romaniei in Statele Unite, George Maior. Liderul ALDE. continuă pe B1

Calin Popescu-Tariceanu: Exista deja suficiente probe ca in Romania miscarile de strada ce au loc cu repetitie nu sunt miscari sociale autonome

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca exista suficiente probe care arata ca in Romania miscarile de strada nu sunt autonome, ci sunt cutii de rezonanta ale unor grupari.

Calin Popescu-Tariceanu: Declaratia lui Toader este incurajatoare. Reforma Justitiei trebuie dusa la bun sfarsit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca declaratia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, referitoare la procurorul general este una incurajatoare, punctand ca reforma in domeniu trebuie dusa la bun sfarsit, scrie Agerpres.

Tariceanu, atac la serviciile de informatii si parchete: Exista suficiente probe ca miscarile de strada nu sunt autonome

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, in fata tuturor ambasadorilor romani ca ar exista suficiente probe care arata ca protestele masive din Romania nu sunt autonome, sugerand astfel ca sunt sustinute de institutii de tip special, atat parchete, cat si servicii.

Tariceanu, atac la protestatari la doua saptamani dupa violentele jandarmilor: Miscarile de strada, sunt finantate de grupuri politice cu functii la nivel inalt

Calin Popescu Tariceanu s-a folosit de discursul sustinut la deschiderea oficiala a editii din 2018 a Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane pentru a ataca persoanele ce ies in strada pentru a protesta.

Tariceanu, atac la protestatari la doua saptamani dupa violentele jandarmilor: Miscarile de strada sunt finantate de grupuri politice cu functii la nivel inalt

Calin Popescu Tariceanu s-a folosit de discursul sustinut la deschiderea oficiala a editii din 2018 a Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane pentru a ataca persoanele ce ies in strada pentru a protesta.

Reactia lui Dragnea dupa scrisoarea lui Giuliani. Atac dur la adresa lui Maior

Liviu Dragnea a reactionat la scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani presedintelui Klaus Iohannis, in care avocatul, care a lucrat si pentru Donald Trump, ca au fost incalcate drepturile cetatenilor romani prin existenta protocoalelor secrete.

Tariceanu, in privinta tentativei de asasinare a lui Dragnea: Nu am fost instiintat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, ca nu a fost instiintat despre o tentativa de asasinare a liderului PSD, Liviu Dragnea. intrebat daca a stiut despre tentativa de.

Tariceanu, inca o palma pentru Dancila si Dragnea: Canalul Dunare Bucuresti nu e viabil

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, ca nu se justifica in acest moment constructia unui canal Dunare - Bucuresti, proiect anuntat de Liviu Dragnea si in urma cu o saptamana, acesta fiind, de fapt, un demers mai vechi, din anii 80. Mai mult, Tariceanu a subliniat si ce ar trebui prioritizat.

In fata tuturor diplomatilor romani, Tariceanu anunta ca miscarile de strada din Romania nu sunt miscari sociale autonome

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni la Reuniunea anuala a diplomatiei romane ca exista suficiente probe care arata ca in Romania miscarile de strada nu sunt autonome, ci sunt cutii de rezonanta ale unor grupari.

Reactia lui Tariceanu, dupa anuntul despre evaluarea lui Augustin Lazar

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca declaratia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, referitoare la procurorul general este una incurajatoare, punctand ca reforma in domeniu trebuie dusa la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )