Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu: De ce atata bataie de joc? De ce atata dispret? Sper ca o vor face copiii si nepotii lor!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: De ce atata bataie de joc? De ce atata dispret? Sper ca o vor face copiii si nepotii lor!

Calin Popescu Tariceanu critica dur decizia autoritatilor de a distribui carduri persoanelor de peste 75 de ani pentru o masa calda. Dar drumul spre iad este pavat cu intentii bune!, spune Tariceanu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Trebuie sa ne pregatim pentru un an 2021 cel putin la fel de greu ca cel care se termina peste o luna

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Presedintele Iohannis se foloseste de subiectul vaccinului anti COVID-19 pentru a face propaganda goala: Manipularea nu se incheie aici! Urmeaza pasul 2, atunci cand ne vor spune, direct sau prin intermediari, ca vaccinul vine in Romania pentru ca sunt ei nemti si au pile la UE! .

Calin Popescu Tariceanu: O noua masura fara cap si coada luata de guvernul Iohannis-Orban. Este frectie la picior de lemn!

Calin Popescu Tariceanu spune ca intrarea in carantina a localitatilor din jurul Bucurestiului este o noua masura fara cap si coada luata de guvernul Iohannis-Orban.

Calin Popescu Tariceanu, atac la Iohannis si Orban: Sa le dea o lectie acestor ingamfati si manipulatori

Calin Popescu Tariceanu, co-presedinte al partidului PRO Romania Social Liberal, dupa fuziunea dintre ALDE si PRO Romania, a lansat un nou atac asupra presedintelui Iohannis si presedintelui PNL, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )