Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, despre Brexit: Am sperat pana in ultima clipa ca aceasta plecare nu va avea loc

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre Brexit: Am sperat pana in ultima clipa ca aceasta plecare nu va avea loc

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a marturisit ca a sperat pana in ultima clipa ca Marea Britanie nu va pleca din Uniunea Europeana, dar si-a exprimat speranta ca alti politicieni si cetateni britanici vor decide sa revina alaturi de prietenii si aliatii din Uniune. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre scenariul lansat de catre Ion Cristoiu cu privire la preluarea ALDE: Interesul nostru e sa fim prezenti in viitorul Parlament

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre scenariul lansat de catre Ion Cristoiu, despre preluarea ALDE.

Calin Popescu Tariceanu, la Parchetul General: Am aflat din presa ca sunt acuzat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Parchetul General, fiind citat intr-un dosar pentru abuz in serviciu in legatura cu neaplicarea unei decizii de incompatibilitate cu privire la un senator.

Planul lui Calin Popescu Tariceanu pentru alegerile locale: E liber la aliante

Calin Popescu Tariceanu le-a dat mana libera organizatiilor locale sa faca aliante, iar intr-un eventual tur doi la Capitala l-ar sustine pe Nicusor Dan.

Calin Popescu Tariceanu explica de ce nu va sustine motiunea depusa de PSD: ALDE nu va vota

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dupa depunerea motiunii de cenzura de catre social-democrati, subliniind ca formatiunea sa politica nu va vota demersul celor din PSD.

Calin Popescu Tariceanu, citat la Parchetul General, in dosarul de abuz in serviciu in care are calitatea de suspect

Calin Popescu Tariceanu este citat, miercuri, la Parchetul General intr-un dosar in care are calitatea de suspect. Acuzatiile pe care i le aduc procurorii sunt de abuz in serviciu si uzurpare de calitati.

Calin Popescu Tariceanu, citat la Parchetul General in dosarul de abuz in serviciu

Calin Popescu Tariceanu este asteptat, miercuri, la Parchetul General. Surse judiciare au precizat ca fostul presedinte al Senatului va fi audiat de procurori intr-un dosar de abuz in serviciu.

Tariceanu, despre asumarea raspunderii Guvernului: Este scurtcircuitat Parlamentul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca practica asumarii raspunderii Guvernului scurtcircuiteazaParlamentul, motiv pentru care trebuie sa fie extrem de rara si bine cantarita.

VIDEO Tariceanu, suspect intr-un dosar de abuz in serviciu: Nu am nicio emotie. Procurorii fac o confuzie

Calin Popescu Tariceanu a fost miercuri la Parchetul General unde i s-a adus la cunostinta ca este suspect in dosarul ce vizeaza incompatibilitate senatorului Cristian Marciu. Dosarul vizeaza fapte de abuz in serviciu si uzurpare a unor calitati oficiale.

Tariceanu, despre ministrul Muncii: Oamenii mici se ocupa de lucruri mici. Gafele pe care le-a facut Violeta Alexandru nu pot fi trecute cu vederea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a apreciat joi ca gafele pe care le-a facut ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu pot fi trecute cu vederea.

Tariceanu, despre noul dosarel in an de alegeri: O coincidenta! Sunt confuzii pe care le face procuratura cu privire la atributiile presedintelui Senatului (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la iesirea de la Parchetul General, ca nu a dat declaratii in fata procurorilor, ci doar a cerut sa vada dosarul in care este vizat. Liderul ALDE a precizat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )