Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calin Popescu Tariceanu, despre mentinerea lui Darius Valcov in Guvern: Pana la condamnarea definitiva, are aceleasi drepturi ca orice alt cetatean

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre mentinerea lui Darius Valcov in Guvern: Pana la condamnarea definitiva, are aceleasi drepturi ca orice alt cetatean

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Sinaia, referindu-se la oportunitatea mentinerii lui Darius Valcov in aparatul guvernamental, ca, pana la o decizie definitiva a. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre PNL, audierea in Comisia SRI si decizia ministrului Justitiei

In urma anuntului facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la decizia care va fi lua.

Calin Popescu-Tariceanu: Dezbaterea din Parlamentul European a fost un concurs de epitete si atacuri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca, in cadrul dezbaterii de miercuri din Pa.

Tariceanu: Pana la condamnarea definitiva, Darius Valcov are aceleasi drepturi ca oricare alt cetatean

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus sambata ca Darius Valcov, consilier de stat al premierului Viorica Dancila, condamnat joi de instanta suprema la opt ani de inchisoare cu executare, are, pana la condamnarea definitiva, aceleasi drepturi ca oricare alt cetatean, transmite News. ro.

Ministrul de Finante, despre condamnarea lui Darius Valcov

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a evitat sa raspunda daca Darius Valcov ar trebui sa faca un pas in spate, dupa condamnarea de opt ani pe care a primit-o. Nu o sa comentez decizia unei instante.

SONDAJ Ce ar trebui sa se intample cu Darius Valcov in guvern, dupa condamnarea primita?

Politicienii coalitiei de guvernare au avut reactii diverse dupa condamnarea la opt ani de inchisoare, pentru acte de coruptie, data in prima instanta, joi, lui Darius Valcov. Liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui sa decida executivul daca Valcov, in prezent consilier in cadrul guvernului, va ramane in functie. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca e decizia lui [Valcov] daca ramane. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample in cazul consilierului guvernamental Valcov, dupa condamnarea primita?.

Putem sa luam in considerare infiintarea unei comisii de ancheta privind SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa din cadrul scolii de iarna a Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor TLDE), ca nu a contestat utilitatea SPP, dar informatiile aparute in ultima perioada ar putea fi luate in considerare pentru a infiinta o comisie de ancheta, informeaza news. ro.

Demisioneaza Darius Valcov din Guvern? Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu stiu, nu cunosc, nu!

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a fost intrebat de jurnalisti, joi, in briefingul de la finalul sedintei Executivului, despre situatia lui Darius Valcov, el raspunzand ca nu stie si nu este mandatat sa spuna nimic.

Radu Banciu: Darius Valcov era un slujbas al statului, un functionar public care avea 170 de tablouri si alte opere de arta, trei lingouri de aur. Din ce a luat banii astia?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Darius Valcov, fostul primar al Slatinei si actual consilier in aparatul de lucru al premierului Dancila, a fost.

Darius Valcov, condamnat pentru coruptie la 8 ani de inchisoare cu executare in prima instanta

Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic PSD si consilier al premierului Viorica Dancila, a fost condamnat joi de Inalta Curte la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit News. ro. Decizia nu este definitiva. Darius Valcov a savarsit faptele de care este acuzat in perioada in care era primar al municipiului Slatina Olt).

Consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, ar putea fi condamnat pentru coruptie

Consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, ar putea fi condamnat pentru coruptie. Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina si ministru al Finantelor, este acuzat de trafic de influenta,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )