Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila Ordonanta pentru Codurile Penale: Nu va fi OUG si nici asumarea raspunderii

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila Ordonanta pentru Codurile Penale: Nu va fi OUG si nici asumarea raspunderii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca nu a discutat cu partenerii de coalitie, in cadrul unei sedinte pe care a avut-o in cursul zilei, despre modificarea Codurilor penale prin. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre decizia lui Iohannis in cazul lui Kovesi: Nu stiu care este planul de comunicare, dar...

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a avut destul de mult timp la dispozitie pentru a da un raspuns cu privire la decizia Curtii Constitutionale privind.

Tudorel Toader nu stie nimic despre o ordonanta pentru modificarea Codurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat luni ca nu a fost consultat cu privire la o eventuala ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate Codurile penale. De patru zile, cinci zile.

Tariceanu: Nu am discutat deloc despre o ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor penale / Liderul ALDE exclude si varianta asumarii raspunderii Guvernului

Nu am discutat de niciun fel de o ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale, a declarat luni liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu, despre faptul ca Iohannis nu a luat nca o decizie n privinta lui Kovesi:A trecut destul de mult timp

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a avut 'destul de mult timp' la dispozitie pentru a da un raspuns cu privire la decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, transmite Agrepres.

Tudorel Toader: Nu am vorbit cu nimeni despre vreo ordonanta de urgenta pe tema modificarii Codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a vorbit cu nimeni despre vreo ordonanta de urgenta pe tema modificarii Codurilor penale. Am vizat proiecte de acte normative, am rezolvat problemele.

intalnire de urgenta Dragnea-Tariceanu pe tema pregatirii strategiei PSD-ALDE privind codurile penale

Liderii coalitiei majoritare Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit pentru o sedinta de urgenta, la Parlamentm pentru a pune la punct strategia PSD-ALDE privind modificarile la codurile.

Tariceanu se va intalni joi cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se va intalni, joi, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit programului afisat de Comisia Europeana pentru saptamana viitoare.

Banca Mondiala sustine ca a aflat din presa despre anularea proiectului pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Banca Mondiala a aflat din presa de ruperea intelegerii pentru autostrada Ploiesti-Brasov. Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al institutiei internationale, a declarat ca nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )