Libnet.ro
UNICEF

12:01

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in diaspora: Voi convoca Biroul permanent pentru ca raportul sa fie validat

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre votul in diaspora: Voi convoca Biroul permanent pentru ca raportul sa fie validat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat joi ca va convoca Biroul permanent pentru ca raportul pe proiectul legii privind votul in diaspora sa fie validat, el exprimandu-si speranta ca. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU-TARICEANU: Domnul Isarescu beneficiaza de sprijinul ALDE

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este sustinut de ALDE pentru obtinerea unui nou mandat, urmand a fi votat de catre parlamentarii formatiunii.

CALIN POPESCU - TARICEANU: OUG 1142018 si vanzarea unui pachet de 8% din Petrom - pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a coalitiei

O noua sedinta a coalitiei de guvernare va avea loc in aceasta saptamana, iar printre temele ce urmeaza a fi abordate se afla si modificarea OUG1142018 si vanzarea de catre Statul Roman a unui pachet de 8% din actiunile detinute la OMV Petrom SNP), a declarat ieri presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres.

CALIN POPESCU TARICEANU: Statul trebuie sa vanda un pachet de pana la 8% din Petrom

Statul trebuie sa vanda un pachet de pana la 8% din OMV Petrom SNP) in conditiile in care, salariatii companiei au castigat, in instanta, dreptul de a cumapara actiuni SNP, fapt prevazut in legea de privatizare a Petrom, a precizat astazi Calin Popescu Tariceanu, citat de Agerpres.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Vom sustine reinnoirea mandatului lui Mugur Isarescu la BNR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Calin Popescu Tariceanu: Mugur Isarescu beneficiaza de sprijinul ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca ALDE sustine candidatura lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Domnul Isarescu beneficiaza de.

Calin Popescu Tariceanu, intr-o alta ipostaza. Seful ALDE a venit cu scuterul la Senat

Imagini senzationale cu seful Senatului. Calin Popescu Tariceanu a abandonat autoturismul de serviciu cu escorta si a ales sa vina la Senat cu scuterul. Seful Senatului este recunoscut pentru pasiunea pe.

TARICEANU DESPRE MODIFICAREA LEGISLATIEI ELECTORALE: Cred ca nu e bine sa facem OUG, mai bine dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute.

Tariceanu, despre modificarea legilor electorale prin OUG: Cred ca nu e bine. Cred ca e bine sa dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute, transmite Agerpres.

Revolta in coalitie, dupa ce Tariceanu a anuntat ca PSD si ALDE il vor sustine pe Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR

Dupa luni in sir in care coalitia majoritara s-a lansat in atacuri dure la adresa lui Mugur Isarescu, luni, Calin Popescu Tariceanu a anuntat brusc ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului ac.

Tariceanu anunta ca va convoca Biroul permanent

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat joi ca va convoca Biroul permanent pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )