Libnet.ro
UNICEF

19:15

Calin Popescu Tariceanu: DNA si SRI ies din cadrul legal. Nu mai trebuie sa toleram DNA (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: DNA si SRI ies din cadrul legal. Nu mai trebuie sa toleram DNA (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, a lansat un atac la adresa SRI si DNA, dupa ce a facut referire si la alegerile din 2012 . Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a castigat alegerile. continuă pe B1

Declaratie bomba a presedintelui Senatului: DNA si SRI ies din cadrul legal

Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, a lansat un atac la adresa SRI si DNA, dupa ce a facut referire si la alegerile din 2012 . Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a castigat alegerile.

Calin Popescu-Tariceanu: Basescu trebuia invitat la inaugurarea scutului de la Deveselu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, ca si fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, rolul acestuia fiind considerabil.

Sa puna mana sa citeasca Constitutia. Calin Popescu Tariceanu, atacuri dure la adresa membrilor CSM (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe membrii CSM! 'Sa puna mana sa citeasca Constitutia ii sfatuieste Presedintele Senatului pe acestia. Tariceanu spune ca deciziile CSM.

Calin Popescu Tariceanu: Este posibil ca in spatele Hexi Pharma sa fie un serviciu secret

Presedintele Senatului ia in serios ipoteza conform careia un serviciu de informatii ar fi implicat si ar fi axcoperit activitatea Hexi Pharma. Calin Popescu Tariceanu spune ca este nevoie ca acest lucru.

Calin Popescu Tariceanu, despre Hexi Pharma: Sunt suspiciuni ca in spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret. Acesta a .

Si Basescu trebuia sa fie invitat la Deveselu

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a afirmat ca si fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, rolul acestuia fiind considerabil.

Conducerea Senatului nu a putut discuta cererea DNA vizandu-l pe Corlatean, din lipsa de cvorum; luni, o noua convocare

Conducerea Senatului nu s-a putut reuni, marti, pentru a discuta solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de incepere a urmaririi penale in cazul lui Titus Corltean, in dosarul Diaspora, pentru ca nu a existat cvorum de lucru, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anuntand ca a convocat o noua sedinta lunea viitoare.

Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie ''

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca, nu este surprinsa de atacurile la adresa ei lansate de Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, mentionand ca, acestia incearca sa puna presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticoruptie.

Ipoteza socanta in scandalul din Sanatate. Razvan Savaliuc, dezvaluiri despre firmele serviciilor de informatii

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )