Libnet.ro
UNICEF

17:45

Calin Popescu Tariceanu doreste semnarea unui acord politic cu PSD: Scopul e de a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu doreste semnarea unui acord politic cu PSD: Scopul e de a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL

Calin Popescu Tariceanu are de gand sa le propuna colegilor de la conducerea ALDE varianta semnarii unui acord politic cu PSD pentru alegerile locale. Scopul acordului ar fi pentru a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP. continuă pe Antena3

TARICEANU: Voi propune colegilor din ALDE sa aprobam semnarea unui acord politic cu PSD

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va propune colegilor din conducerea ALDE, la sedinta de joi, sa semneze un acrod politic cu PSD pentru alegerile locale. Scopul este conturarea unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP, a precizat Tariceanu.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ne furam singuri caciula daca avem impresia ca scoala online functioneaza

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cere ca decizia privind modul in care vor fi reluate cursurile in luna septembrie sa apartina autoritatilor locale.

Calin Popescu Tariceanu: Abuzurile sunt dupa colt! Aici aveti un exemplu!

Calin Popescu-Tariceanu a postat un mesaj pe o retea sociala in care critica legea carantinarii si modul in care autoritatile actioneaza. Se intampla exact ce spuneam in argumentatia de a nu vota legea carantinarii: abuzurile sunt dupa colt!.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa PNL: Ati mai auzit atata vaiet? De parca ar da banii de la ei din buzunar!

Calin Popescu Tariceanu vine cu un atac dur la adresa guvernului PNL, dupa ce Executivul amana dublarea alocatiilor. Liderul ALDE atrage atentia si ca liberalii s-au imprumatat in douar noua luni, peste 100 de miliarde de lei.

Calin Popescu Tariceanu: O tara nu poate fi condusa doar cu amenzi, decrete militare si stari exceptionale! Vremea aceea s-a sfarsit acum 30 de ani!

Calin Popescu Tariceanu a postat un mesaj pe o retea sociala in care critica dur modul de actionare al Guvernului PNL in plina pandemie de coronavirus. Daca prostia voastra v-ar durea numai pe voi nu am avea o problema sa va lasam in lumea voastra, dar prostia voastra produce pagube umane prea mari ca sa o lasam sa treaca neobservata, scrie liderul ALDE pe Facebook.

Alegeri locale 2020. Avertisment dur despre pericolul din sectiile de votare: Vom avea o crestere a virusului

Presedintele Alde, Calin Popescu Tariceanu, trage un semnal de alarma cu privire la siguranta cetatenilor la alegerile locale, in contextul exploziei numprului de cazuri. Acesta sustine ca oamenii vor fi timorati din cauza pericolului de a se infecta cu COVID-19, iar deciziile lor vor fi luate pe fondul unor temeri. Oamenii vor fi speriati, nu .

Tariceanu vrea un acord cu PSD pentru alegerile locale: O alternativa serioasa laincompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP

Calin Popescu-Tariceanu le va propune colegilor din conducerea ALDE sa semneze un acord politic cu PSD pentru alegerile locale, pentru a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP.

Tariceanu il acuza pe Iohannis ca vrea sa provoace alegerile anticipate

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca presedintele Klaus Iohannis lanseaza atacuri rep.

TARICEANU: Iohannis vrea alegeri anticipate

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca presedintele Klaus Iohannis a avut azi un discurs virulent pentru a provoca alegeri anticipate, conform Agerpres.

Tariceanu catre Orban: Nu aveti capacitatea de a gestiona aceasta criza

Presedintele ALDE, senatorul Calin Popescu-Tariceanu, considera ca PNL si Guvernul Orban nu au capac.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )