Libnet.ro
UNICEF

05:30

Calin Popescu Tariceanu: Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul presedintelui este diferit de cel anuntat

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul presedintelui este diferit de cel anuntat

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca presedintele Klaus Iohannis nu chemat partidele la consulatare fiindca acest lucru ar fi insemnat sa le intrebe ce parere au. Tariceanu a mai spus. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit, marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Cu aceasta ocazie, Tariceanu l-a invitat pe liderul american sa viziteze Romania,.

Fiul disidentului Gheorghe Ursu distruge fabulatiile lui Calin Popescu Tariceanu: Omanevra politicianista dezgustatoare

Andrei Ursu, fiul disidentului anticommunist Gheorghe Ursu, neaga vehement declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu potrivit carora i-a fost student si i-a marturisit ca se teme ca el insusi este in pericol. Andrei Ursu il acuza pe liderul ALDE ca dezinformeaza cu scopul de a castiga credibilitate si catalogheaza totul drept o manevra politicianista dezgustatoare.

Calin Popescu Tariceanu, atac la George Maior: Nu stiu pe cine reprezinta in SUA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, nu reprezinta interesele Romaniei in Statele Unite si nici nu mijloceste intalniri intre oamenii.

Calin Popescu-Tariceanu, intrevedere cu senatorul republican pentru Texas

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2016, prilej cu care demnitarul roman a pledat pentru necesitatea dinamizarii contactelor bilaterale intre forurile legislative.

Calin Popescu-Tariceanu, replica dura legata de pensia lui Augustin Lazar

Klaus Iohannis le-a dat un raspuns halucinant celor doi fosti detinuti politici, Ioan Muntean si Marin Iancu, care i-au cerut, vineri, la Cotroceni, sa-l revoce pe Augustin Lazar din functia de procuror.

Robert Cazanciuc, mesaj pentru Calin Popescu Tariceanu: Sa aiba incredere in Comisia juridica

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca Tariceanu trebuie sa aiba incredere in comisie, pentru ca, dupa ce vor studia dosarul, senatorii juristi vor discuta si vor propune.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca este pregatit sa isi asume candidatura la Presedintie

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi, ca este pregatit sa isi asume candidatura la Presedintie, adaugand ca o decizie in coalitia de guvernare va fi luata dupa alegerile pentru Parlamentul European si dupa o analiza a sondajelor de.

Tariceanu nu merge vineri la Cotroceni: Presedintele nu a chemat la consultare, a chemat ca sa informeze partidele

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca presedintele Klaus Iohannis nu a chemat partidele la consultari, ci le-a chemat pentru a le informa, motiv pentru care ALDE nu va participa la spectacolul mediatic de la Cotroceni.

Iohannis le bate obrazul lui Dragnea si lui Tariceanu: Mi se pare ciudat

Presedintele Klaus Iohannis a luat act de faptul ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu vor participa la consultarile de la Palatul Cotroceni. Seful statului are programate consultari cu partidele la Palatul Cotroceni, joi si vineri. Liderii PSD, respectiv ALDE adica Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au sustinut, insa, ca nu [] .

TARICEANU, DESPRE CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Presedintele deja a luat decizia privind organizarea referendumului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, astazi, ca seful statului, Klaus Iohannis, organizeaza la Cotroceni consultari formale pe tema situatiei din Justitie, pentru ca decizia cu privire la organizarea unui referendum deja a luat-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )