Libnet.ro
UNICEF

14:15

Calin Popescu Tariceanu: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale, dar nu am luat o decizie. Trebuie sa analizam la rece alaturi de PSD

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale, dar nu am luat o decizie. Trebuie sa analizam la rece alaturi de PSD

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a afirmat la 100 de minute ca ia serios in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale, dar decizia finala va fi luata alaturi de partenerii din. continuă pe Antena3

Tariceanu: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale. PSD trebuie sa faca un calcul la rece

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, la Antena 3, din nou, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. El a admis ca la PSD poate fi o chestiune de orgoliu sustinerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus ca trebuie sa faca un calcul la rece.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi seara, la Antena 3, din nou, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. El a admis ca la PSD poate fi o chestiune de orgoliu sustinerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus ca trebuie sa faca un calcul la rece.

Calin Popescu Tariceanu, la 100 de minute: Anul acesta putem avea un numar record de kilometri de autostrada

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a vorbit la 100 de minute despre principalele teme din aceste zile de pe scena politica. Liderul ALDE considera ca cea mai recenta.

Tariceanu, mesaj subtil: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale, dar nu am luat o decizie. Alaturi de PSD trebuie sa gandim la rece

Calin Popescu Tariceanu nu renunta la dorinta de a fi candidat in alegerile prezidentiale din 2019. Presedintele ALDE a aratat ca se gandeste serios la o candidatura, iar acest lucru urmeaza sa fie.

OUG pentru completurile de cinci, solutia obligatorie in viziunea lui Calin Popescu Tariceanu

O ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema completurilor de cinci este obligatorie, pentru ca este inacceptabil ca o sentinta judecatoreasca sa produca efecte diferite, a afirmat, joi seara,.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Ma gndesc serios, dar va trebui sa alegem solutia cu cele mai mari sanse de cstig, sa i spunem Auf Wiedersehen lui Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Antena 3, ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, precizand ca inca nu a luat o decizie, dar ca atat ALDE, cat si PSD vor sa ii spuna lui Klaus Iohannis Auf Wiedersehen, la sfarsitul lui 2019.

Tariceanu, despre pregatirile pentru europarlamentare: Mersul pe liste separate are si avantaje si dezavantaje; trebuie sa cantarim

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi seara, ca au inceput deja pregatirile in cadrul partidului sau pentru alegerile europarlamentare si a mentionat ca o decizie.

TARICEANU, INTREBAT CAND VA FI APROBAT IN GUVERN PROIECTUL DE BUGET: Adresati intrebarea Executivului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a spus, astazi, ca nu stie daca proiectul de buget pe anul 2019 va fi aprobat in Guvern marti.

TARICEANU, DESPRE DISPUTA DINTRE PRIMARI SI GUVERN PE TEMA BUGETULUI: Fiecare are dreptate in felul lui

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, astazi, referindu-se la disputa dintre autoritatile locale si Guvern pe tema proiectului de buget pe 2019, ca fiecare are dreptate in felul lui.

Tariceanu, intrebat cand va fi aprobat in Guvern proiectul de buget: Adresati intrebarea Executivului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca nu stie daca proiectul de buget pe anul 2019 va fi aprobat in Guvern marti, intrucat nu este membru al Executivului si nu a discutat cu premierul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )