Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Popescu Tariceanu: Ideea actuala este sa mergem pe liste separate la alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Ideea actuala este sa mergem pe liste separate la alegerile europarlamentare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare. Nu am luata. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Toader are disponibilitate de dialog cu judecatorii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca magistratii nemultumiti de OUG care modifica legile justitiei ar trebui sa poarte un dialog cu ministrul Tudorel Toader, care are aceasta disponibilitate.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii au avut discutii cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

ACTUALIZARE - Senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir a scris pe pagina personala de Facebook ca daca OUG 114 nu se va abroga, Tariceanu trebuie sa vina cu propuneri concrete de scadere a dobanzilor la creditare: ----- *ACTUALIZARE - La finalul reuniunii, Tariceanu a spus ca au fost trecute in revista problemele pe care le-au ridicat bancherii cu privire la efectele ordonantei de urgenta. ----- Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta astazi cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa. Amintim ca, in aceste zile, au loc dezbateri in jurul OUG 114/2018, care, pe langa altele, introduce o taxa pe activele bancare in functie de nivelul indicelui ROBOR.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta acum cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa.

Tariceanu ne linisteste: OUG pe Justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor

Calin Popescu Tariceanu a insistat ca noua Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor. Asta desi OUG in cauza a starnit un val de.

Basescu: Dragnea si Tariceanu se ocupa de punerea sub control a justitiei. Dupa ultimele OUG ale lui Toader, se pare ca PSD si ALDE si-au atins obiectivul

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader se ocupa de punerea sub control a justitiei in folosul lor si a partidelor lor, acuza Traian Basescu. Fostul presedinte mai sustine ca, dupa ultimele.

TARICEANU, DESPRE LISTA ALDE-PSD LA EUROPARLAMENTARE: Exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

TARICEANU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Si la ALDE si la PSD exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

Tariceanu a vorbit despre strategia cu care merge coalitia PSD-ALDE la europarlamentare

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat vineri ca, atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare din mai, potrivit.

Tariceanu, despre o lista comuna PSD-ALDE la europarlamentare: O majoritate in partiddoreste sa mergem pe liste separate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca, in conditiile in care si la PSD exista o presiune pentru candidaturile la europarlamentare, va fi greu ca cinci candidati ALDE sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )