Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu: Lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale, iar cercetarea unui intreprinzator nu trebuie sa distruga afacerea sa, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Fiul lui Calin Popescu Tariceanu calca pe urmele tatalui sau

Pilot de raliuri si pasionat de masini la fel ca tatal sau, Calin jr, fiul lui Calin Popescu Tariceanu, participa la un celebru eveniment auto din Austria, Streetmaniacs. Tanarul este student in.

Un nou termen in procesul in care Calin Popescu-Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, un nou termen in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru mincinoasa si favorizarea infractorului.

Liviu Dragnea, Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea si Victor Ponta se intalnesc astazi la Curtea Suprema. Au termene in procesele in care sunt judecati

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la Curtea Suprema. Tot marti, la instanta suprema se judeca o cerere a procurorilor de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostului presedinte Traian Basescu in dosarul Flora, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Dragnea, Tariceanu, Gabriel Oprea si Victor Ponta se intalnesc astazi la Curtea Suprema. Au termene in procesele in care sunt judecati

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la Curtea Suprema. Tot marti, la instanta suprema se judeca o cerere a procurorilor de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostului presedinte Traian Basescu in dosarul Flora, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

Serban Mihailescu, audiat la instanta suprema in procesul lui Tariceanu: Aproape toate concediile le faceam cu Dan Andronic. Sunt nasul copiilor lui

Serban Mihailescu, fost parlamentar PSD si secretar general al Guvernului Nastase, a declarat marti ca si-a facut aproape toate concediile cu Dan Andronic, el fiind nasul copiilor patronului de la 'Evenimentul zilei', iar in anul 2008 a participat la nunta acestuia, de la Monte Carlo, unde au mai fost prezenti Adrian Nastase, Calin Popescu-Tariceanu, Nicolae Dumitru - 'Niro' si Dan Ioan Popescu. Serban Mihailescu a fost audiat marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul in care fostul premier Calin Popescu-Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Opt grupuri civice au lansat coalitia Contract Romania. Reprezentant al ambasadei SUA: Institutiile trebuie lasate sa aplice legea

Opt grupuri civice au lansat, marti, coalitia Contract Romania, o retea nationala de grupuri civice al caror scop e reactia coerenta si consistenta de fiecare data cand au loc derapaje ale puterii centrale si locale. La aceasta lansare a participat si atasatul ambasadei SUA la Bucuresti Preston Savarese cel care a subliniat ca institutiile din Romania trebuie lasate sa aplice legea si sa fie continuata lupta impotriva coruptiei.

Dan Marian demisioneaza din ALDE: Tariceanu este un om fara scrupule

Fostul copresedinte ALDE al Sectorului 5 Dan Marian a deminisonat din ALDE, nemultumit de actiunile lui Calin Popescu-Tariceanu, care duce o politica a epurarilor. Potrivit acestuia, Tariceanu este un om fara scrupule care calca in picioare democratia interna, arata un comunicat de presa citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )