Libnet.ro
UNICEF

13:45

Calin Popescu Tariceanu, mesaj inainte de Summit: Vrem o Europa cu o singura viteza

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, mesaj inainte de Summit: Vrem o Europa cu o singura viteza

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, le-a transmis un mesaj prim-ministrilor si sefilor de stat europeni inainte de Summit-ul de la Sibiu. Un moment important atat pentru viitorul Romaniei,. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre OUG pe referendum: Dam posibilitatea pentru 700.000 de persoane sa voteze

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca Ordonanta de Urgenta prin care Guvernul vrea sa modifice Legea referendumului va face ca 700. 000 de persoane sa poata vota. intrebat, intr-un interviu.

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Cum explica liderul ALDE razvratirea Vioricai Dancila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidentiale. Exista disensiuni in coalitia de guvernare? Cum explica liderul ALDE razvratirea premierului Viorica Dancila? E de acord presedintele Senatului cu modificarea legislatiei electorale prin OUG?.

Tariceanu, mesaj pentru liderii europeni reuniti la Sibiu: Vrem o Europa in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu le-a transmis un mesaj liderilor europeni care se reunesc joi la Summitul de la Sibiu, sustinand ca nu vrea ca disputele interne cu seful statului Klaus Iohannis sa astearna cumva impresia ca ele pot sa bruieze discutiile la nivel european. El le mai transmite liderilor UE romanii nu isi doresc o Europa cu mai multe viteze, ci o Europa cu o singura viteza, in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei.

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Ce vrea ALDE, remanierea sau restrucurarea Guvernului?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tarieanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidetiale.

Tariceanu, mesaj catre Dragnea: Nu am analizat ideea sustinerii unui candidat PSD la prezidentiale. Vom lua o decizia dupa europarlamentare

Presedintele Senatului, Calin-Popescu Taricenau, a explicat la Adevarul Live ca un raspuns concret privind candidatura la prezidentiale din partea PSD-ALDE va fi dat dupa europarlamentare, iar in prezent nici macar nu a analizat scenariul sustinerii unui candidat social-democrat.

TARICEANU, DESPRE NUMIRILE LA CCR: Ambii candidati au fost votati atat de PSD, cat si de ALDE

Cei doi candidati pentru pozitia de judecator la Curtea Constitutionala, Gheorghe Stan si Cristian Deliorga, au fost alesi cu un vot clar, confortabil atat de PSD, cat si de ALDE, deci sunt asumati de ambele partide, a declarat presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Confruntarea la prezidentiale. Tariceanu ar putea da lovitura intr-un posibil tur II cu Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu pare sa fie principalul contracandidat al presedintelui Klaus Iohannis in cursa pentru Palatul Cotroceni. Centrul de Sociologie Urbana si Regionala CURS) a masurat in doua studii di.

REFERENDUM 2019. Tariceanu: Recomandarea ALDE este sa nu se voteze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca recomandarea formatiunii sale este sa nu se voteze la referendumul din 26 mai pe tema justitiei, pentru a nu-i face.

Tariceanu le cere simpatizantilor ALDE sa nu voteze la referendumul convocat de Iohannis: E o incercare de deturnare a dezbaterii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca recomandarea formatiunii sale este sa nu se voteze la referendumul din 26 mai pe tema justitiei, pentru a nu-i face jocul sefului statului, Klaus Iohannis.

TARICEANU: Recomandarea ALDE este sa nu se voteze la referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca recomandarea formatiunii sale este sa nu se voteze la referendumul din 26 mai pe tema justitiei, pentru a nu-i face jocul sefului statului, Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )