Libnet.ro
UNICEF

14:45

Calin Popescu Tariceanu, la un pas sa fie trimis in judecata pentru luare de mita in Dosarul Microsoft

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu, la un pas sa fie trimis in judecata pentru luare de mita in Dosarul Microsoft

Procurorii DNA au anuntat, luni, ca au dispus punerea in miscare a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru luare de mita, fapta comisa pe vremea cand acesta exercita functia de premier al Romaniei. Mai exact este vorba despre dosarul in care Tariceanu este acuzat ca ar fi luat 800. 000 de euro in legatura cu prelungirea contractelor Microsoft cu statul roman. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, inculpat in dosarul de luare de mita

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, este inculpat in dosarul de luare de mita, potrivit caruia ar fi luat foloase materiale in valoare de 800 de mii de dolari, in perioada 2007-2008.

DNA: Calin Popescu Tariceanu, inculpat in dosarul de luare de mita in valoare de 800.000 de dolari

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu este inculpat in dosarul de luare de mitade 800. 000 de dolari, a precizat Directia Nationala Anticoruptie intr-un comunicat. Procurorii din cadrul Directiei.

TARICEANU, INCULPAT IN DOSARUL DE LUARE DE MITA: Nu exista nici o proba cu privire la vreo mita, ci doar o poveste a unor procurori obedienti

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care este inculpat pentru luare de mita in dosarul intrumentat de DNA in care este suspectat ca a pretins si primit foloase materiele in valoare de 800. 000 de dolari de la reprezentantii unei firme austriece, afirma ca acest dosar este unul eminamente politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )