Libnet.ro
UNICEF

04:40

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa mitingul PSD: Estimarile noastre ne indica o participare de 250.000 de oameni

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa mitingul PSD: Estimarile noastre ne indica o participare de 250.000 de oameni

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se declara extrem de multumit de modul in care a decurs si a fost organizat mitingul partenerilor de alianta de la PSD, de ieri, din Piata Victoriei. Estimarile. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, atac dur dupa mitingul PSD: Cand noi facem valuri, voi faceti spume

Senatorul PSD Serban Nicolae a lansat un atac dur dupa mitingul PSD, pentru modul cum s-au prezentat cifrele pe un anumit post de stiri, in comparatie cu protestatarii de la miscarea Rezist.

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

Calin Popescu Tariceanu i-a chemat din nou in strada pe oameni pentru a lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA. Este vremea ca si.

Liviu Dragnea, incident cu reprezentatii Miscarii Rezist dupa mitingul PSD

Liviu Dragnea a avut un incident cu reprezentantii Miscarii Rezist, dupa ce mitingul PSD s-a incheiat. Liderul PSD si-a facut cu greu loc printre cei care il.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Ma uit cum injura astia pe Facebook, absolut scosi din minti sunt, si imi place mult chestia asta ma desfat cu chinul lor

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

De la miting la biserica: Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au mers la manastirea Dealu

Premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au mers duminica la Targoviste, unde participa la ceremonia de resfintire a manastirii Dealu.

Sentinta lui Liviu Dragnea AMANATA pana dupa mitingul PSD (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat din nou pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu privind.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

Victor Ponta, primul mesaj dupa mitingul PSD: Punem la bataie soarta si viitorul Romaniei pentru Dragnea si Dancila? Merita? (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a reactionat duminica in urma mitingului PSD de sambata seara la care au participat aproximativ 150. 000 de persoane. Ponta s-a intrebat daca merita pusa la bataie soarta si.

Ce fac primii oameni in stat la o zi dupa mitingul PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila se afla, duminica, injudetul Dambovita, unde se oficiaza o slujbade resfintire a Bisericii Manastirii Dealu. Slujba de resfintire.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.332 seconds )