Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, reactia dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

CCR discuta luni sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, luni, sesizarea privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, depusa in urma cu aproximativ trei saptamani de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care sustine ca anchetarea de catre procurorii anticoruptie a modului in care a fost elaborata OUG 13 este o incalcare a puterii executive de catre puterea judecatoreasca.

Curtea Constitutionala dezbate, luni, sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala CCR) dezbate, luni, sesizarea depusa de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Directia Nationala Anticoruptie DNA). in urma cu trei saptamani, el sustinea ca anchetarea de catre procurorii anticoruptie a modului in care a fost elaborata OUG 13 reprezinta o incalcare a puterii executive de catre puterea judecatoreasca.

Calin Popescu Tariceanu, atac adresa justitiei: in curand, vom vedea DNA anchetand parlamentari si ministri pentru ca au decis sa creasca salariul minim

Calin Popescu Tariceanu devine si el activ pe retelele de socializare. Presedintele Senatului a scris ca motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste sesizarea facuta de CSM referitoare la.

Calin Popescu Tariceanu: Ne aflam intr-un moment de cotitura pentru Romania, in care institutiile de forta - nedemocratice vor sa decida politica economica, chiar si cea externa

Calin Popescu Tariceanu a scris, pe pagina sa de Facebook, referitor la motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste sesizarea facuta de CSM referitoare la Ordonanta adoptata de Guvern ca reprezinta nu numai o lovitura pentru conducerea Consiliului.

Academia Romana sustine un proiect promovat de Emil Constantinescu si Calin Popescu Tariceanu dupa ce oficial l-a facut praf/ Cum a desfiintat un istoric Institutul Levantului si cine pledeaza pentru infiintarea lui

Proiectul de lege privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a Comisiei pentru Cultura din Senat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a intors in noiembrie anul trecut spre reexaminare. Proiectul a fost puternic criticat de Academia Romana anul trecut, insa dupa castigarea alegerilor de catre PSD, infiintarea Institutului, considerat o sinecura pentru oamenii din jurul fostului presedinte Constantinescu, si-a gasit sustinatori inclusiv printre membri Academiei. Vezi documentul atasat).

Tariceanu, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13: Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, care este coruptie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ca ancheta DNA privind modul de adoptare a OUG 13/2017 poate fi calificata drept abuz de putere care, la randul sau, este o forma de coruptie, iar Curtea Constitutionala a constatat incalcarea grava a separatiei puterilor in stat in aceasta chestiune.

Ponta, dupa ce CCR a admis cererea lui Tariceanu privind conflictul DNA-Guvern: Ar trebui sa iesim in Piata Victoriei si sa plecam in mars la Cotroceni

Victor Ponta a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a admis cererea formulata de Calin Popescu Tariceanu privind un conflict constitutional intre DNA si Guvern pe ordonanta 13. Fostul premier.

Tariceanu, atac dur la institutiile din domeniul Justitiei: DNA este o institutie afectata de coruptia puterii. E regretabil

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat, luni, decizia CCR privind existenta unui conflict de natura constitutionala intre Guvern si Ministerul Public. Mai mult, al doilea om in stat a lansat un atac la DNA, despre care a spus ca e o institutie afectata de coruptia puterii.

CCR discuta astazi sesizarea lui Tariceanu privind conflictul constitutional dintre Guvern si DNA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, astazi, sesizarea privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, depusa in urma cu aproximativ trei saptamani de catre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )