Libnet.ro
UNICEF

20:30

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul. continuă pe Antena3

Blocaj total in justitie dupa decizia CCR: Curtea Suprema a amanat toate dosarele completurilor de 5, inclusiv pe cele in care sunt vizati Tariceanu si Toni Grebla (VIDEO)

Inca o amanare in dosarele in care sunt judecati presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, dar si Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla. Instanta.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Radu Banciu: De fiecare data cand aparea, Mihai Tudose parea ca este ridicat dintr-o remorca cu sfecla furajera care il aducea dupa munca, seara, acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emsiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Tudose din PSD, fostul premier alaturandu-se formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta.

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD firmand ca a sperat ca lucrurile se vor indrepta in partid, insa aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru.

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie despre o Justitie corecta si pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )