Libnet.ro
UNICEF

19:31

Calin Popescu Tariceanu: Romania a devenit cu ajutorul DNA tara cea mai corupta din Europa

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Romania a devenit cu ajutorul DNA tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Cluj, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea ma. continuă pe Antena3

Tariceanu: Romania a devenit, cu ajutorul DNA, tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea mai corupta din Europa.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Cluj: Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a venit astazi la Cluj-Napoca pentru a prezenta cel mai nou membru Marius Nicoara, senator liberal si fost presedinte al PNL intre 2011 si 2013. Presedintele Senatului a fost asteptat de cativa clujeni, care l-au huiduit si au scandat: Justitie, nu coruptie!, Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni, Demisia, Rusine sa va fie.

PNL s-a departat de valorile democratiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca PNL s-a indepartat nu numai de valorile sale liberalie, ci si de cele democratice si anunta ca, in cursul saptamanii viitoare, un alt parlamentar PNL isi va anunta trecerea la ALDE.

Tariceanu a devenit trompeta intereselor anti-europene

Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal, a declarat: Consider revoltator modul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a permis sa enunte o serie de pozitii impotriva institutiilor europene si sa aduca, astfel, grave prejudicii Romaniei, conform comunicatului de presa remis redactiei.

Tariceanu: N-am discutat nici oficial, nici neoficial cu lideri PSD sau Dragnea despre suspendarea lui Iohannis

Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu respecta decizia Curtii Constitutionale cu privire la revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Siegfried Muresan: Dragnea nu este Iuliu Maniu, ci doar un infractor. Tariceanu trebuie sa-si dea demisia

Calin Popescu-Tariceanu foloseste institutii oficiale ale statului roman pentru a face politica infractorilor, acuza europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, intr-o postare pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )