Libnet.ro
UNICEF

22:15

Calin Popescu Tariceanu, semnal de alarma: Ma ingrijoreaza voiosia afisata de Ministerul de Finante

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, semnal de alarma: Ma ingrijoreaza voiosia afisata de Ministerul de Finante

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca este ingrijoratoare voiosia cu care se imprumuta Ministerul de Finante, dar mai ales faptul ca aceste imprumuturi efectuate de stat vor determina bancile sa dea bani mai putini tinerilor antreprenori. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma ingrijoreaza voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu se declara ingrijorat de voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania, el recomandand acordarea unor dobanzi bune la plasamentele lor. Veti avea banii pentru deficit, lasand in acelasi timp resurse pentru finantarea dezvoltarii, transmite Tariceanu guvernantilor, potrivit News. ro.

CALIN POPESCU TARICEANU: Anul 2019 a fost anul lui fara penali in functii publice

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in mesajul de Anul Nou, ca 2019 a fost un an in care democratia a fost pusa la incercare si a functionat.

Tariceanu il cearta pe Citu ca se imprumuta, dar uita ce datorii a facut Teodorovici

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu s-a aratat ingrijorat de voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania, uitand insa ca toate imprumuturile masive au fost facute, de fapt, de fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )