Libnet.ro
UNICEF

06:31

Calin Popescu Tariceanu sesizeaza CCR in cazul Belina

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu sesizeaza CCR in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca luni va depune la Curtea Constitutionala CCR) sesizarea privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu ataca dosarul Belina la CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va depune la Curtea Constitutionala sesizarea privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, potrivit News. ro .

Calin Popescu Tariceanu anunta ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Legea pensiilor va fi amanata pentru anul viitor, precizand ca aceasta decizie s-a luat cu grija .

Scandal in Parlament. Calin Popescu Tariceanu, acuzat de abuz, dupa ce i-a taiat microfonul Ralucai Turcan

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a taiat, miercuri, microfonul liderului grupului PNL, Raluca Turcan, la dezbaterile privind numirea conducerii ANRE.

Calin Popescu Tariceanu: Nu am sa mai merg la Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca nu va mai merge la Cotroceni, dupa ce a auzit declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, Tariceanu a precizat ca nu va fi de fata la o posibila ceremonie de.

Tariceanu a anuntat ca luni sesizeaza CCR in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca luni va depune la Curtea Constitutionala CCR) sesizarea privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, potrivit unei surse din presa.

Tariceanu sesizeaza CCR ca sa-l salveze pe Dragnea. Miza: blocarea dosarului Belina

Daca CCR va spune ca ancheta in cazul Belina este neconstitutionala, cercetarea penala va fi ingropata, la fel ca in cazul ordonantei 13, deci Liviu Dragnea va scapa de orice emotie. Potrivit unor surse politice, tot juristii PSD vor formula sesizarea asumata de Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu a cedat. Presedintele Senatului a anuntat ca, luni, va sesiza CCR in cazul Belina

Liderii coalitiei de guvernare PSD ALDE vor discuta, miercuri, pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, Dragnea si Tariceanu au facut declaratii contradictorii pe acest subiect, scrie News. ro.

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri despre sesizarea CCR in cazul Belina

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, liderii celor doua formatiuni au facut declaratii contradictorii pe acest subiect.

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

ACTUALIZARE 16:59 Orban: Solicitam apasat Guvernului sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA PNL solicita Cabinetului Tudose sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA, considerand ca aceasta reprezinta o aberatie fiscala, a declarat, astazi, liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------------- Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala.

Cine mai e dusmanul coalitiei PSD-ALDE? George Soros, fotografiat impreuna cu Calin Popescu Tariceanu (FOTO)

Dupa ce si-au facut o campanie intreaga acuzandu-l pe multimiliardul George Soros de ingerinte in treburile interne a Romaniei si au pus pe seama acestuia tot ce inseamna opozitie sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )