Libnet.ro
UNICEF

19:00

CALIN POPESCU TARICEANU: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere premierului Viorica Dancila sa se abtina de la a face o alta propunere de comisar european din partea Romaniei pana dupa votul asupra motiunii de cenzura. Cel mai probabil, nu va mai fi in situatia de a face vreo propunere, adauga el. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii cere premierului Viorica Dancila sa se abtina de la a fa.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar pana dupa votul motiunii de cenzura

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a solicitat luni premierului Viorica Dancila sa nu propuna un nou comisar european din partea Romaniei pana dupa votul motiunii de cenzura pentru ca,.

Calin Popescu Tariceanu, catre Viorica Dancila: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature prin orice mijloace competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand.

Teodor Melescanu, catre Calin Popescu Tariceanu: in final, culegi ce ai semanat. Tu esti responsabil pentru ca ALDE nu are candidat

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, il acuza pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca este vinovat de faptul ca formatiunea pe care o conduce nu are un candidat la alegerile prezidentiale din acest an.

Tariceanu, dupa respingerea Rovanei Plumb: ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura (FOTO)

Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac dur la adresa fostului partener de coalitie, Viorica Dancila, ca urmare a respingerii lui Rovana Plumb de catre Parlamentul European dupa ce aceasta a fost nominalizata pe.

Tariceanu anunta sfarsitul Guvernului Dancila: Sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru propunerea facuta pentru functia de comisar european. De asemenea, presedintele liberal-democratilor a anuntat ca marti va fi depusa motiunea de cenzura.

TARICEANU, CATRE DANCILA: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature prin orice mijloace competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica! deoarece s-ar putea sa ajunga chiar elea in fundul acesteia.

Tariceanu, catre Dancila: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inla.

Tariceanu, dupa decizia BEC: Doamna Dancila, atat de tare va sperie candidatul nostru incat sunteti gata sa transformati PSD la loc in FSN?

Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, sambata, ca decizia de vineri a Biroului Electoral Central, prin care s-a hotarat ca Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )