Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calin Popescu Tariceanu sustine ca, prin actiunile DNA, se incearca o lovitura de stat, se vrea daramarea Guvernului

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu sustine ca, prin actiunile DNA, se incearca o lovitura de stat, se vrea daramarea Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, in opinia sa, se incearca o lovitura de stat si daramarea Guvernului Tudose. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: DNA-ul incearca daramarea acestui guvern printr-o lovitura de stat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul Antena 3 ca atat el, cat si Liviu Dragnea, au primit informatii ca se incearca deschiderea unor dosare penale pe numele lor si a acuzat faptul ca se incearca o lovitura de stat.

Calin Popescu Tariceanu asigura ca amenintarile nu vor schimba Guvernul. Poate sa vina si mama DNA-ului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca dosarele instrumentate unor ministri din Cabinetul Tudose reprezinta o tentativa de abatere a atentiei de la problemele din DNA.

CCR dezbate pe 26 septembrie sesizarea trimisa de Dragnea si Tariceanu prinvind eventualul conflict juridic dintre Parlament si Ministerul Public

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate pe 26 septembrie sesizarea cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, formulata de presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea.

CCR va dezbate marti sesizarea lui Tariceanu si Dragnea privind un posibil conflict intre Parlament si Parchet

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate pe 26 septembrie sesizarea cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, formulata de presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, au comunicat, miercuri, reprezentantii instantei constitutionale, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )