Libnet.ro
UNICEF

12:30

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru abuz in serviciu si complicitate in cazul senatorului PSD Cristian Marciu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu: A mentinut in functie un senator incompatibil - Parchetul General

Parchetul General a dispus, marti, trimiterea in judecata a lui Calin Popescu Tariceanu, care, in calitatea pe care a avut-o de presedinte al Senatului, nu a facut demersurile necesare pentru incetarea mandatului de senator al lui Cristian Marciu, care fusese declarat incompatibil si nu avea dreptul sa ocupe o functie publica.

UPDATE Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata marti de catre Parchetul General, fiind acuzat ca, in calitatea pe care o avea de presedinte al Senatului, nu a facut demersurile pentru incetarea mandatului de senator al lui Cristian Marciu, care fusese declarat incompatibil si nu avea dreptul sa ocupe o functie publica. in acest dosar, senatorul Cristian Marciu a fost trimis in judecata pentru uzurpare de calitati oficiale.

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si complicitate la uzurparea de calitati oficiale

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata marti de procurorii de la Parchetul General, impreuna cu senatorul Cristian Marciu. Tariceanu este acuzat de abuz in serviciu.

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de Parchetul General pentru abuz in serviciu

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul General pentru abuz in serviciu si complicitate la uzurparea de calitati oficiale, in legatura cu mandatul de senator al lui Cristian Marciu.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma voi apara, asa cum am facut-o si in celalalt dosar confectionat

Fostul presedinte al Senatului Calin Popescu Tariceanu sustine ca va castiga in instanta si in dosarul pentru care a fost trimis, astazi, in judecata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si complicitate la uzurpare de calitati oficiale, asa cum s-a intamplat si intr-un alt dosar.

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata

Parchetul General l-a trimis in judecata pe Calin Popescu Tariceanu pentru ca nu a facut demersurile.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile: Am tacut cu modestia si umilinta celui care nu a fost victorios Nu sunt suparat, pentru ca nu te poti supara pe poporul tau

Calin Popescu Tariceanu, candidat din partea Pro Romania la alegerile parlamentare din 2020 a oferit primele declaratii, dupa pierderea alegerilor, pe contul sau de Facebook. Fostul senator sustine ca nu este.

Consilier din cadrul AFIR, trimis in judecata pentru luare de mita

Un consilier din cadrul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Caras - Severin a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, scrie News.

Ela Craciun si fiica ei au cumparat si trimis cadouri pentru 40 de copii nevoiasi

Ela Craciun se implica si anul acesta in a ajuta copiii nevoiasi sa se bucure de sarbatorile de iarna si sa primeasca cadourile mult-visate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )