Libnet.ro
UNICEF

05:30

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o. continuă pe Antena3

Tariceanu: Voi merge la referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani.

Calin Popescu-Tariceanu, prima reactie dupa dezbaterea din Comisia LIBE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca dezbaterea privind Romania din Parlamentul European este una cu mare miza politica, iar Romania a cazut la mijloc intr-un razboi politic si.

Calin Popescu Tariceanu: Cei de la Comisia Europeana nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator toate modificarile la legile justitiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca reprezentantii Comisiei Europene nu au expertiza necesara pentru a analiza obiectiv si cuprinzator modificarile aduse in Romania la legile.

DNA a ajuns la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu. Pe ce s-au dus zeci de mii de euro

Procurorii au ajuns pana la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu sa ia declaratii in speranta ca il pot prinde cu ceva pe liderul ALDE. Mai mult de doi ani, al doilea om in stat a fost.

Tomac: Voi merge la referendum pentru ca asa imi dicteaza constiinta. in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare

Liderul PMP Eugen Tomac a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va merge la referendum pentru ca asa ii dicteaza constiinta, apreciind totodata ca, in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare.

Am fost, sunt si raman un proeuropean convins

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se declara in continuare un proeuropean convins, dar subliniaza ca Romania nu trebuie sa accepte sa se pozitioneze in postura elevului care primeste lectii de la altii.

Traian Basescu va vota la referendum: Voi merge pentru un DA familiei formate din barbat si femeie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca va vota la referendumul pentru redefinirea familiei, mentionand ca votul sau va fi in DA. Voi merge la vot pentru un DA familiei formate din barba.

10 motive pentru care nu voi merge la referendum

Discutii peste discutii in spatiul public pro si contra referendumului. Fiecare are optiunea sa, si este putin probabil sa si-o schimbe doar din ce citeste in presa sau pe facebook. Cum este un eveniment important al momentului, care agita spiritele, merita sa ne aplecam asupra lui si sa explicam, pentru cititorii care ne urmaresc, motivele si rationamentele pentru care avem o optiune sau alta.

Merg la referendum pentru ca asa imi dicteaza constiinta

Liderul PMP Eugen Tomac afirma, intr-o postare pe Facebook, ca va merge la referendum pentru ca asa ii dicteaza constiinta, apreciind ca, in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare.

Voi merge la vot pentru un DA

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota cu Da, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )