Libnet.ro
UNICEF

19:45

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj dupa moartea lui Razvan Ciobanu: O veste care trebuie sa ne dea de gandit

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, mesaj dupa moartea lui Razvan Ciobanu: O veste care trebuie sa ne dea de gandit

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Razvan Ciobanu! O veste trista, care ne-a innegurat chiar in perioada sarbatorii Pascale. O veste care ar trebui sa ne dea de gandit, totodata. Pentru ca moartea designerului. continuă pe Antena3

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

Dan Negru, mesaj surprinzator dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Vedeta tv a invocat o veche intamplare dupa ce masina designerului Razvan Ciobanu a fost jefuita dupa accidentul in care acesta si-a pierdut viata. Cand am vazut cum satenii i-au furat din masina lui.

Ilinca Vandici, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: imi voi aminti mereu de tine asa!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu face valuri e tristete in lumea modei si in showbiz-ul din Romania. Vedeta tv Ilinca Vandici a reactionat la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Adina Buzatu, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident auto a devastat lumea modei romanesti. Creatoarea Adina Buzatu a reactionat si ea la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Rasturnare de situatie dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi dupa tragedie

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea. Printre.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Rita Muresan, dezvaluiri-socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo!

Cunoscuta creatoare de moda Rita Muresan tuna si fulgera dupa moartea prematura a lui Razvan Ciobanu. Rita Muresan acuza inflatia de prieteni aparuta peste noapte dupa disparitia.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )