Libnet.ro
UNICEF

10:15

Calin Popescu-Tariceanu, pus oficial sub acuzare de DNA pentru ca ar fi luat mita 800.000 de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu-Tariceanu, pus oficial sub acuzare de DNA pentru ca ar fi luat mita 800.000 de dolari (VIDEO)

UPDATE 16:00 DNA anunta ca in cauza s-a dispus sechestru asigurator pe bunuri imobile apartinand lui Calin Popescu Tariceanu pana la concurenta sumei de 800. 000 dolari, echivalent in lei a 3. continuă pe B1

Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare! Congresul SUA a votat articolul care-l face pe presedinte raspunzator pentru incitare la insurectie

Camera Reprezentantilor din Congresul american s-a reunit la ora locala 9 ora 16, ora Romaniei) si, la capatul unei sedinte de aproape 8 ore, l-a pus sub acuzare pe presedintele Donald Trump pentru incitare la insurectie, in urma evenimentelor de saptamana trecuta, de la Capitoliu. Deschidera dezbaterilor a fost facuta de sefa Camerei, democrata Nancy Pelosi, care l-a numit pe presedintele in exercitiu un pericol grav si iminent pentru America.

Liviu Dragnea, pus oficial sub urmarire penala in dosarul privind vizita sa in SUA la investirea lui Donald Trump: Ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Liviu Dragnea a fost pus, joi, sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trafic de influenta si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite in dosarul referitor la vizita acestuia in Statele.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump.

Liviu Dragnea, citat la DNA pentru dosarul vizitei in SUA la Donald Trump

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat azi la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de.

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA, pentru trafic de influenta, in dosarul vizitei in SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a pus joi sub urmarire penala pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, in prezent incarcerat la penitenciarul Rahova, pentru trafic de influenta in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea presedintelui Trump, relateaza G4media.

O adepta QAnon din Congres spune ca va cere punerea sub acuzare a lui Joe Biden din prima zi de mandat a acestuia

Reprezentanta republicana Marjorie Taylor Greene, recent aleasa in Congresul american, spune ca va redacta articolele pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden chiar in prima zi in care viitorul presedinte american isi va prelua functia, relateaza The Independent.

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a presedintelui Trump pentru incitarea violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor a decis punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump, acuzat de Partidul Democrat ca ar fi incitat la violenta participantii la mitingul soldat cu asaltul asupra Capitoliului pe 6 ianuarie.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru incitare la insurectie in contextul violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului american dezbate miercuri motiunea de punere sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump. Este pentru a doua oara cand Trump este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )