Libnet.ro
UNICEF

11:00

Calin Popescu-Tariceanu vrea masuri pentru ca Insistutul Cantacuzino sa produca vaccinul anticoronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Calin Popescu-Tariceanu vrea masuri pentru ca Insistutul Cantacuzino sa produca vaccinul anticoronavirus

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, pledeaza pentru asigurarea conditiilor, prin masuri luate fie de Guvern, fie de Parlament, pentru ca vaccinul impotriva noului coronavirus sa poata fi produs la Institutul Cantacuzino. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Consiliul Concurentei recomanda companiilor implementarea unor masuri pentru mentinerea echilibrului pietei

Consiliul Concurentei recomanda companiilor implementarea unor masuri pentru gestionarea cat mai eficienta a crizei generate de pandemia de coronavirus, astfel incat sa se asigure echilibrul pietei, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Comisia Europeana anunta masuri pentru asigurarea continuitatii serviciilor esentiale de transport aerian de marfa

Comisia Europeana face apel la statele membre ale UE sa sprijine operatiunile de transport aerian de marfa pe durata crizei de coronavirus, noile orientari recomandand masuri operationale si organizationale destinate sa mentina fluxurile esentiale de transport, inclusiv circulatia materialelor medicale si a personalului sanitar.

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )