Libnet.ro
UNICEF

05:15

Calugarii au iesit din manastire ca sa mearga la vot

România Liberă România Liberă,
Calugarii au iesit din manastire ca sa mearga la vot

Intr-un sat din judetul Botosani, la sectia de votare locala au venit sa voteze si cateva zeci de ca. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

Monica Iacob Ridzi, distrusa de anii petrecuti in puscarie. Cum si-a revenit dupa ce a iesit din inchisoare

Monica Iacob Ridzi a trecut prin clipe grele, dar de o buna bucata de vreme viata sa a revenit la normal. Aceasta a iesit din inchisoare si se poate bucura de cei doi copii pe care ii are. Cu toate ca a platit doar 2 ani si 8 luni de inchisoare din cei 5 primiti, .

Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. A asteptat asta 9 luni

Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Care va fi primul lucru pe care il va face dupa ce a iesit din inchisoare? Fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti a asteptat 9 luni pentru asta. Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )