Libnet.ro
UNICEF

23:45

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

ADPM ADPM,
Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!. continuă pe ADPM

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de la Hollywood, renunta la actorie

Vestri triste pentru fanii lui Ashton Kutcher. Cel mai bine platit actor de la Hollywood renunta la actorie, la doar 36 de ani. Ashton vrea sa se implice in mai multe afaceri si sa se dedice vietii de familie,.

Gisele Bundchen, pentru a opta oara cel mai bine platit supermodel. Afla cat a castigat anul trecut

Succes dupa succes pentru Gisele Bundchen. Frumoasa a fost numita, pentru a opta oara consecutiv, cel mai bine platit supermodel. Brazilianca, in varsta de 34 de ani, a castigat anul trecut, potrivit Forbes, si.

Cel mai scump apartament din lume, scos la vanzare pentru 300 de milioane de euro (VIDEO)

Un apartament din Monaco va fi scos la vanzare anul viitor, avand ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro. Astfel, imobilul devine cel mai scump apartament din lume, fiind un penthouse care se.

VIDEO. GALERIE. Cel mai scump apartament din lume

Cel mai scump apartament din lume este evaluat la aproximativ 300 de milioane de euro. Acest penthouse ce se intinde pe cinci etaje este situat in cea mai noua cladire din Monaco si va fi scos la vanzare anul viitor.

Cine este cel mai longeviv barbat din lume

Japonezul Sakari Momoi, in varsta de 111 ani, a fost recunoscut drept cel mai longeviv barbat din lume de catre organizatia Guinness World Record, informeaza Agerpres.

Un japonez de 111 ani, recunoscut de Guiness World Record drept cel mai longeviv barbat din lume

JaponezulSakari Momoi, in varsta de 111 ani, a devenit miercuri cel mai longeviv barbat din lume, noteaza agentia EFE. Japonezul a fost omologat de Guiness World Record dupa ce in luna iunie a acestui an a.

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model al lumii pentru al 8-lea an consecutiv! Afla cati bani a castigat!

Gisele Bundchen este cel mai bogat model al lumii pentru al optulea an consecutiv. Aceasta a castigat de cinci ori mai multi bani in ultimele 12 luni decat Adriana Lima si Doutzen Kroes. Intre iunie 2013 si iunie 2014 aceasta a avut venituri de 47 de milioane de dolari.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )