Libnet.ro
UNICEF

08:47

Cambridge Analytica - o uriasa diversiune. Cine sunt adevaratii manipulatori si cum procedeaza

România Liberă România Liberă,
Cambridge Analytica - o uriasa diversiune. Cine sunt adevaratii manipulatori si cum procedeaza

Cambridge Analytica a facut ceea ce mii de alte companii fac zilnic, insa fara a putea schimba conce. continuă pe România Liberă

Cine este cel care a provocat scandalul Facebook si cum a ajuns sa lucreze pentru Cambridge Analytica

Intregul scandal iscat in jurul Facebook si Cambridge Analytica a izbucnit dupa ce fostul angajat al companiei britanice de consultanta Christopher Wylie a vorbit cu o jurnalista a publicatiei Observer despre metodele folosite de firma pentru care a lucrat.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca Cambridge Analytica a jucat un rol sau nu in influentarea alegerilor din 2016

New York Times sustine, intr-un articol publicat pe site miercuri, despre posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca a jucat un rol in influentarea alegerilor din 2016. Dragnea: Nici vorba!

New York Times invoca, intr-un articol publicat pe site miercuri, posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni. PSD neaga.

Reguli noi de la Facebook pentru abonati, dupa scandalul Cambridge Analytica -*- Reguli noi de la Facebook pentru abonati, dupa scandalul Cambridge Analytica

Facebook a anuntat cateva schimbari importante in ceea ce priveste aplicatiile care vor acces la datele utilizatorilor retelei de socializare, dupa scandalul Cambridge Analytica. La ce ar trebui sa se astepte utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii.

Mark Zuckeberg raspunde in scandalul Facebook si Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg a tacut zgomotos in scandalul Facebook vs. Cambridge Analytica. Dupa cateva zile fara reactie, a explicat cum se vede la el si cum nu e vina Facebook. Pe scurt, Cambridge Analytica a exploatat Facebook asa cum reteaua sociala a permis. Asta pana in 2014, cand si-a regandit optiunile. Ceea ce compania britanica a [].

Scandalul Cambridge Analytica: PSD, prima reactie dupa informatiile privind posibila implicare a partidului in acest caz

PSD reactioneaza in scandalul Cambridge Analytica. Referitor la zvonurile vehiculate in presa privind o presupusa colaborare intre Partidul Social Democrat si SCL Cambridge Analytica, precizam ca PSD nu.

Scandalul Cambridge Analytica: PSD reactioneaza dupa informatiile privind posibila implicare a partidului in acest caz

PSD reactioneaza in scandalul Cambridge Analytica. Referitor la zvonurile vehiculate in presa privind o presupusa colaborare intre Partidul Social Democrat si SCL Cambridge Analytica, precizam ca PSD nu.

Scandalul datelor Facebook ajunge in Romania: Cambridge Analytica ar fi vrut sa angajeze un consultant pentru PSD, inaintea alegerilor parlamentare din 2016

Scandalul Cambridge Analytica a ajuns si in Romania. Potrivit jurnalistilor de la The Associated Press, un consultant britanic ar fi fost contactat de reprezentantii Cambridge Analytica care i-au facut oferta de a .

Scandalul Cambridge Analytica: Noul consilier de securitate al lui Donald Trump a colaborat cu controversata firma britanica

John Bolton, noul consilier pe probleme de securitate al lui Donald Trump, a colaborat cu firma de consultanta Cambridge Analytica, potrivit jurnalistilor de la The Guardian. Bolton a fost implicat intr-un.

Scandalul Cambridge Analytica: John Bolton, noul consilier de securitate al lui Donald Trump a colaborat cu controversata firma britanica

John Bolton, noul consilier pe probleme de securitate nationalaal lui Donald Trump, a colaborat cu firma de consultanta Cambridge Analytica, potrivit jurnalistilor de la The Guardian. Bolton a fost im.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )