Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Antena3 Antena3,
Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu a fost declarata cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din tara noastra. Printre romancele premiate pentru. continuă pe Antena3

Pretul petrolului, cea mai mare corectie din 2019, pe fondul tensiunilor comerciale chino-americane

Pretul petrolului suferea joi cea mai puternica corectie din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale dintre China si Statele Unite si al majorarii rezervelor Statelor Unite, scrie AFP.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Cea mai mare inmormantare din Romania: 23 de sicrie cu copii. Ceausescu: Le dati popi, zahar si ulei. Si ii filmati!

Pe 21 august 1988, un camion plin cu 63 de persoane, printre care multi copii, pleaca din judetul Bacau spre Harghita, pentru culesul cartofilor. Soferul decide sa mearga pe drumul forestier Darmanesti -.

WTA Nurnberg: Laura Ioana Andrei, in optimi - Cea mai buna performanta din cariera, la 30 de ani

Laura Ioana Andrei, Paar dupa casatorie, locul 301 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Quirine Lemon din Olanda, locul 262 WTA, calificandu-se in premiera in turul al doilea al unui turneu de categorie WTA International, la Nurnberg.

ANALIZA French Open o arunca pe Halep pe locul 8 in lume: De ce Simona e cea mai dezavantajata jucatoare din Top 10

Simona Halep a avut un 2018 de vis, cel mai bun an din cariera ei de pana acum si, ridicand stacheta atat de sus, e foarte greu ca ea sa se mentina la acelasi nivel in 2019.

Cea mai veninoasa pasare! Nici nu te-ai fi gandit ca exista asa ceva

Nu se intampla des sa auzi de pasari veninoase, pentru ca subiectul nu a fost analizat foarte mult. Exista insa cea mai veninoasa pasare din lume si se numeste pitohui. Timp de cateva decenii, o pasare veninoasa a fost ignorata de cercetatori, pana in 1992. La momentul respectiv, un grup de biologi au descoperit ca [] .

Milla Jovovich a vorbit despre cea mai cumplita experienta din viata ei: Am facut un avort. inca am cosmaruri

Milla Jovovich 43 de ani) a vorbit deschis despre un moment cumplit din viata ei, cand a facut un avort. Actrita americana de origine ucraineana a facut dezvaluirea in contextul in care Alabama a dat o lege prin care interzice avortul, despre care vedeta crede ca ar putea pune in pericol femeile.

in cea mai fierbinte zi din an, bebelus gasit mort in masina dupa ce mama l-a lasat in automobilul parcat la soare

Un bebelus a murit dupa ce a fost lasat in masina de mama sa, in timp ce afara temperatura era de 30 de grade, sambata. Copilul a fost gasit intr-un SUV in Indianapolis si transportat de urgenta.

O femeie din Brasov este acuzata ca si-a batutsotul cu telecomanda. Reactia politistilor

O femeie din Brasov este acuzata ca si-a batutsotul cu telecomanda si l-a amenintat. Politistii au deschis dosar penal pe numele femeii, acuzata de violenta in familie si.

Daruieste-i cea mai tare Zi a Copilului!

Cea mai tare zi a copilului se apropie cu pasi repezi! Porniti intr-o aventura colorata, la finish-ul careia va astepta un premiu de poveste!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )