Libnet.ro
UNICEF

14:15

Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Antena3 Antena3,
Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Carmen Bruma a vorbit la Antena 3, despre cum reuseste sa se mentina in forma si le-a oferit celor care stau acasa o serie sfaturi pretioase. continuă pe Antena3

Cate zile libere isi mai pot lua parintii care stau acasa cu copiii si in ce conditii

In contextul in care autoritatile au decis ca scolile vor romane inchise pana in luna septembrie, activitatea angajatorilor va fi afectata serios, in cazul in care au salariati care primesc libere platite pentru a sta acasa cu copiii mici.

Orban, intrebat daca cresele si gradinitele se mai deschid in acest an: Nu va pot da inca acest raspuns Stiu ca sunt parinti care risca sa isi piarda locurile de munca pentru ca stau acasa cu copiii

Premierul Ludovic Orban spune ca stie ca sunt foarte multi parinti care risca sa isi piarda locurile de munca din cauza ca stau acasa cu copiii pentru ca nu au cu cine sa ii lase, dar ca inca nu poate raspunde daca vor fi redeschise anumite crese sau gradinite.

Un barbat imobilizat la pat de 32 de ani da o lectie tuturor celor care se plang de izolare

Un barbat care este imobilizat la pat de 32 de ani da o lectie de viata tututor celor care se plang in aceste zile de masurile restrictive. Omul iese din casa de numai trei pe an si atunci, cu ajutorul vecinilor. Nimeni nu l-a auzit vreodata sa se planga. Barbatul spune ca trauma unei vieti legata de un scaun rulant nu se compara cu doar cateva luni petrecute in casa si ca oamenii trebuie sa accepte masurile, pentru ca mai tarziu sa fie sanatosi si liberi sa se bucure de viata. Un vis naruit demult pentru el.

Ana Blandiana, despre starea de izolare: Toata viata numai asta mi-am dorit - sa stau acasa si sa nu ma deranjeze nimeni de la scris

Scriitoarea Ana Blandiana a declarat marti pentru News. ro ca, gratie linistii oferite de perioada de izolare, este aproape de finalizarea cartii pe care a inceput sa o scrie in urma cu trei ani.

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )