Libnet.ro
UNICEF

05:00

Camera Comertului din SUA a lansat o campanie contra taxelor vamale impuse de Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Camera Comertului din SUA a lansat o campanie contra taxelor vamale impuse de Donald Trump

Camera americana a Comertului, cel mai mare grup de lobby in domeniul afacerilor din SUA si un aliat traditional al Partidului Republican, a lansat o campanie impotriva taxelor vamale aplicate de presedintele Donald Trump, informeaza site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Agentiile de spionaj din SUA cred ca Phenianul continua sa produca combustibil nuclear - presa

Agentiile de spionaj din SUA considera ca regimul de la Phenian continua sa produca uraniu imbogatit pentru arme nucleare la mai multe centre secrete, relateaza postul NBC citand mai multi oficiali americani, scrie Mediafax.

O jurnalista care a supravietuit atacului de la ziarul din SUA are un mesaj dur pentru Trump

O jurnalistacare a supravietuit atacului de la ziarul din Maryland, SUA, sustine ca victimele au nevoie de mai mult decat ganduri si rugaciuni, facand referire la mesajul lui Trump dupa.

Mesajul unei jurnaliste care a supravietuit atacului de la ziarul din SUA:Multumim pentru rugaciuni, dar nu imi pasa de ele daca nu se schimba nimic

Jurnalista Selene San Felice a supravietuit atacului de la ziarul din Maryland. Tanara spune ca victimele au nevoie de mai mult decat ganduri si rugaciuni, facand referire la mesajul lui Trump dupa.

Alexandrion investeste 100 de milioane de dolari intr-o distilerie din SUA

Grupul Alexandrion anunta ca a incheiat un acord cu statul New York, pentru deschiderea primei distilerii din Statele Unite in regiunea Mid-Hudson, Comitatul Putnam. Investitia totala a grupului va ajunge la aproximativ 100 milioane de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )