Libnet.ro
UNICEF

23 Mai.

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, azi, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, miercuri, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen.

Camera Deputatilor: Alesii locali care au migrat de la un partid la altul nu-si pierd mandatele

Alesii locali care au migrat de la un partid la altul, in baza ordonantei 55, nu isi vor pierde mandatele. Comisiile Juridica si de Administratie din Camera Deputatilor au adoptat, marti, cu 19 voturi.

Camera Deputatilor, informata despre o sesizare depusa la ANI privind peste 40 de deputati care s-ar afla in conflict de interese

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost informat, miercuri, despre faptul ca Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de un grup de oameni de bine despre faptul ca patruzeci de deputati ar fi fost in conflict de munca in perioada 2008-2012, a explicat secretarul Camerei, Niculae Mircovici. A fost data Secretarului General pentru corespondenta intrucat Biroul Permanent nu are niciun fel de atributie. Cum primiti dumneavoastra presa, o sesizare, asa a primit si ANI o sesizare de la un grup de oameni de bine, e o sesizare nesemnata, dar ANI este cea care procedeaza la verificare, a explicat Mircovici.

Grupul PP-DD din Camera Deputatilor a solicitat schimbarea denumirii in Democrat si Popular

Grupul parlamentar al Partidul Poporului - Dan Diaconescu PP-DD) a solicitat, luni, Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa-si schimbe denumirea in grupul Democrat si Popular, iar conducerea Camerei a trimis cererea la Comisiile juridice si de regulament, scrie Mediafax.

Grupul PP-DD din Camera Deputatilor vrea sa se numeasca Grupul Democrat si Popular

Grupul parlamentar al Partidul Poporului- Dan Diaconescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor schimbarea denumirii in grupul Democrat si Popular, iar conducerea Camerei a trimis cererea la Comisiile juridice si de regulament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3065 seconds )