Libnet.ro
UNICEF

22:31

Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii. continuă pe Antena3

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Rares Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificarile la cele doua Coduri, lucrurile NU vor ramane asa!

Partidul National Liberal PNL) va ataca modificarile Codului Penal si a Codului de Procedura Penala si va face o campanie uriasa pentru a se demonstra ca legislatia a fost modificata astfel incat Romania.

Comisia Iordache discuta marti reexaminarea legii de modificare a Codului de Procedura Penala

Comisia speciala parlamentara pe domeniul justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste marti pentru reexaminarea legii pentru modificarea Codului de procedura penala, ca urmare a Deciziei Curtii.

CA URMARE A DECIZIEI CCR: Comisia Iordache discuta reexaminarea legii de modificare a Codului de procedura penala

Comisia speciala parlamentara pe domeniul justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste astazi pentru reexaminarea legii pentru modificarea Codului de procedura penala, ca urmare a Deciziei Curtii Constitutionale nr. 633/2018 din 12 octombrie 2018, conform Agerpres.

Codul de Procedura Penala in varianta PSD - ADOPTAT. USR: Astazi, hotia a castigat!

Modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala au fost adoptate marti de Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz. S-au inregistrat 181 de voturi pentru, 83 impotriva si o abtinere in cazul Codului.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

Zi decisiva in Parlament. PSD voteaza modificarea Codului penal. Dragnea, favorizat. UDMR si minoritatile nationale vor fi decisive pentru coalitia PSD-ALDE

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, va vota azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, insa se bazeaza pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Parlamentarii din Camera Deputatilor au votat miercuri modificarile controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede inainte, marti, in comisia condusa de Florin Iordache.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul prin care BNR trebuie sa aduca in tara rezerva de aur

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara aproape toata rezerva de aur tinuta in Londra, la Banca Angliei, initiat de presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, si de senatorul Serban Nicolae.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )