Libnet.ro
UNICEF

07:15

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de hotarare pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a adoptat proiectul de hotarare pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

ACTUALIZARE 17:30 PNL s-a pronuntat astazi impotriva proiectului de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor PNL nu a sustinut astazi proiectul de hotarare de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, detinuta de Valeriu Zgonea, invocand nerespectarea regulamentului. *ACTUALIZARE 17:17 Dragnea: Mie mi-ar fi rusine sa ocup sefia Camerei dupa Valeriu Zgonea *ACTUALIZARE 17:00 Florin Iordache, presedinte interimar al Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:15 Victor Ponta isi va depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:05 Liviu Dragnea: Maine o sa luam decizia privind propunerea unui nou presedinte al Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a adoptat tacit legea ce permite ca TVR sa intre in insolventa

Proiectul de lege initiat de catre Calin Popescu -Tariceanu, prin care TVR poate intra in insolventa, a fost aprobat tacit de Camera Deputatilor, intrucat termenul constitutional pentru dezbatere si adoptare a proiectului a fost depasit din data de 23 mai, legea urmand sa intre in dezbaterea forului decizional, Senatul.

Senatul a aprobat proiectul privind reducerea CAS. Urmeaza votul in Camera Deputatilor

Senatul a adoptat luni propunerea legislativa privind reducerea cotei contributiei de asigurari sociale cu 5 puncte procentuale - 2 puncte la angajator si 3 la angajat.

Camera Deputatilor a decis ca TVR poate intra in insolventa. Decizia finala, la Senat

Camera Deputatilor a adoptat tacit legea ce permite televiziunii publice intrarea in insolventa. Proiectul de lege a fost initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu si urmeaza sa intre in dezbaterea forului decizional, Senatul.

Soarta lui Valeriu Zgonea se decide astazi. Camera Deputatilor decide cat mai ramane in functia de presedinte

Camera Deputatilor decide azi cat mai ramane Valeriu Zgonea in functia de presedinte. Deputatii au facut deja modificarile la regulament care ii impiedicau sa il schimbe.

Sunt presiuni mari in PSD, ca Ponta sa nu fie sef la Camera Deputatilor. Cine a facut declaratia

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, luni, ca sunt presiuni in PSD, pentru ca Victor Ponta sa nu ajunga la sefia Camerei Deputatilor, in locul lui Valeriu Zgonea. Sunt multe zvonuri ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )