Libnet.ro
UNICEF

14:00

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind RCA

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind RCA

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 226 voturi 'pentru', 25 'impotriva' si 4 abtineri, proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentr. continuă pe Antena3

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care reglementeaza asigurarile auto obligatorii

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de Lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, initiativa elaborata si votata de social-democrati, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil proiectul de Lege privind salarizarea unitara. Daniel Fenechiu: Nu putem aviza proiectul in lipsa studiului de impact

Senatorii juristi au dat aviz favorabil proiectului de lege privind salarizarea unitara, insa opozitia a votat impotriva, motivand ca nu a fost prezentat si un studiu al impactului bugetar, potrivit Mediafax.

Parlamentul a adoptat noua lege RCA: Cum se vor calcula tarifele de referinta la RCA si cum sunt limitate despagubirile pentru vatamari corporale

Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat, marti, proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, informeaza Agerpres. Actul normativ prevede, printre altele, cum se vor calcula tarifele de referinta la RCA - prima de asigurare cu caracter orientativ determinata pe baza datelor statistice de la nivelul pietei de asigurari RCA - in conditiile in care perioada de plafonare a preturilor RCA va expira in data de 18 mai. Proiectul prevede si limitarea despagubirilor pentru vatamarile corporale.

Studentii primesc bursa si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, a decis Camera Deputatilor

Proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a fost adoptat de Camera Deputatilor, fiind aprobat si un amendament potrivit caruia studentii primesc bursa si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, pentru eforturile depuse si protectia sociala a acestora.

O familie de spioni, monopol pe portile antitero de la Camera Deputatilor

Firma unor fosti ofiteri de securitate va repara portile de control antiterorist de la Camera Deputatilor. Societatea este printre putinele din Romania autorizate sa presteze astfel de activitati,.

Camera Deputatilor: Salarii mai mari pentru unii bugetari si burse pentru studenti in vacanta de vara

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a fost adoptat marti, cu 232 voturi.

Ce modificari aduce noua lege RCA. Asiguratii pot fi despagubiti indiferent de service, iar polita se poate face si pe o luna

Deputatii au adoptat proiectul de Lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, care le va permite proprietarilor de masini sa fie despagubiti indiferent de service-ul in care isi vor repara masina, dar politele nu au cum sa creasca din cauza costurilor cu reparatiile.

Studentii primesc BURSA si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, a decis Camera Deputatilor

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a .

Camera Deputatilor: Salarii mai MARI pentru medicii militari, politisti, functionari publici din penitenciare, ANPC

Deputatii au dat marti vot favorabilproiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, precum si modificarea si completarea unor acte no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )