Libnet.ro
UNICEF

16:45

Camera Deputatilor a cerut aviz de la CSM pe trei propuneri de modificare a legilor Justitiei

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor a cerut aviz de la CSM pe trei propuneri de modificare a legilor Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat, joi, ca a primit de la Camera Deputatilor o solicitare pentru avizarea, pana pe 9 noiembrie, a trei propuneri legislative privind modificarea si completarea legilor Justitiei. continuă pe România Liberă

Forumul Judecatorilor din Romania: Propunerile legislative depuse in Camera Deputatilor sunt lipsite de motivare, retrograde si afecteaza independenta justitiei.

Forumul Judecatorilor din Romania atrage atentia opiniei publice asupra unei initiative legislative depuse la Camera Deputatilor de un grup de 8 deputati, in data de 31 octombrie 2017, fara o expunere de motive corespunzatoare si fara studii de impact, respectiv cu ignorarea unui aviz recent al Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor, prin detunarea unei proceduri legislative neasumate de Guvern in urma reactiilor publice, fapt inacceptabil intr-un stat de drept. , se arata intr-un comunicatal FJR.

Camera Deputatilor voteaza, marti, proiectul de modificare a Legii pensiilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata si sa voteze marti proiectul de lege pentru completarea Legii 263/2010 cu amendamentul care prevede ca pensia de invaliditate poate fi cumulata, de la promulgarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )