Libnet.ro
UNICEF

22:15

Camera Deputatilor decide, luni, daca cere sesiune extraordinara pentru rezolvarea crizei francului elvetian

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor decide, luni, daca cere sesiune extraordinara pentru rezolvarea crizei francului elvetian

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor decide, luni, daca va cere o sesiune extraordinara pentru gasirea unor solutiii pentru romanii cu credite in franci elvetieni. continuă pe România Liberă

UPDATE. Zgonea spune ca este de acord cu sesiune extraordinara ceruta de PNL

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor decide, luni, daca va cere o sesiune extraordinara pentru gasirea unor solutiii pentru romanii cu credite in franci elvetieni.

Criza francului elvetian ajunge luni in Parlament

Biroul permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa decida luni daca va cere o sesiune extraordinara pentru gasirea unor solutii privind situatia disperata a romanilor care au credite in franci elvetieni. Moneda a atins niveluri record fata de leu saptamana trecuta, cand a ajuns sa coste aproape cat un euro. Daca trendul va continua, 75 000 de romani imprumutati in franci sunt in pericol sa nu isi mai poata plati ratele.

Conducerea BNR, audiata miercuri in Camera Deputatilor

Conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), a Finantelor, reprezentantii comunitatii bancare si ai consumatorilor vor fi audiati, miercuri, in Camera Deputatilor, incepand cu ora 11. 00, informeaza Hotnews, citand surse din Parlament.

Criza francilor elvetieni: PNL cere sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice, initiata de Ana Birchall (PSD)/ Ponta se declara de acord cu initiativa

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice. Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine, arata Alina Gorgiu intr-un comunicat de presa. Atat premierul Victor Ponta, cat si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-au declarat de acord cu initiativa PNL.

Criza francilor elvetieni: PNL cere sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice

Alina Gorghiu, co-presedinte al PNL, cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice. Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine, arata Alina Gorgiu intr-un comunicat de presa. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )