Libnet.ro
UNICEF

12:15

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie. Sedinta incepe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, scrie Agerpres. Sedinta incepe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri. Motiunea este intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania NeEducata si este semnata de 93 de deputati Pro Romania si PSD. Acestia solicita demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie, acuzand haos in domeniu, dar si lipsa de viziune si de strategie, care a facut ca prescolari, elevi, studenti, parinti, bunici si personal din invatamant sa traiasca luni de zile in panica si nesiguranta.

Camera Deputatilor va dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie, intitulata Pas cu pas am ajuns in colaps educational - PNL a creat Romania NeEducata, va fi dezbatuta luni in Camera.

Motiune impotriva ministrului Educatiei, dezbatuta in Camera. Lider PSD:Daca ati fi gandit mai intai ca profesionist, apoi ca om politic, ati fi luat decizii mai bune

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Monica Anisie, careia i se cere demisia pentru modul cum a gestionat acest domeniu in perioada pandemiei de coronavirus.

Florin Roman (PNL), la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Educatiei: V-ati lasat pe mana lui Ponta si ati intrat in belele procedurale

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat retrimiterea motiunii impotriva ministrului Educatiei catre grupurile parlamentare ale Pro Romania si PSD pentru a fi refacuta.

Vot final pe proiectul UDMR privind 15 martie - sarbatoare a maghiarilor, la Camera Deputatilor

Proiectul de lege care stabileste ca data de 15 martie - sarbatoare a maghiarilor intra la vot final, miercuri, in Camera Deputatilor. Initiativa legislativa a fost depusa de UDMR in 2017 si a fost una din temele de negociere in Parlament intre PSD-ul condus de Liviu Dragnea si Uniune. De precizat este ca pe 15 martie este sarbatoare nationala a Ungariei, in amintirea revolutiei de la 1848 si se sarbatoreste Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Motiune simpla, in stare de alerta, impotriva ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este nevoit sa explice astazi, in plenul Camerei Deputatilor, carentele aparute in gestionarea pandemiei Covid-19 in perioada starii de urgenta, modul dubios si total netransparent in care au fost efectuate unele achizitii de echipamente medicale si modul in care au fost inlocuiti managerii civili ai unor spitale locale sau judetene cu manageri militari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )