Libnet.ro
UNICEF

22:30

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

B1 B1,
Camera Deputatilor dezbate luni motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Astazi, Camera Deputatilor pune in dezbatere motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Reamintim ca saptamana. continuă pe B1

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla initiata de PSD, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea de cenzura a PSD impotriva lui Voiculescu

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor. Ministrul Sanatatii este acuzat de PSD ca nu a luat nicio masura pentru siguranta pacientilor in timpul pandemiei si ca nu a facut.

VIDEO Scandal la motiunea impotriva ministrului Sanatatii. Voiculescu: Autorul dezastrului din Sanatate este PSD si mafia pesedista Simonis: Vladut are industria farma in spate

Camera Deputatilor a dezbatut, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. inaintea citirii motiunii, social-democratii au provocat un scandal in plenul Camerei, solicitand europarlamentarilor Dacian Ciolos si Dragos Pislaru parasirea salii de plen. Agitatia a continuat la discursul ministrului Vlad Voiculescu cu huiduieli si fluieraturi. Dezbaterile au fost pline de acuzatii dure si reprosuri intre Opozitie si Putere.

Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intra in dezbatere

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Votul asupra motiunii urmeaza sa fie dat in sedinta plenului de miercuri. Social-democratii au depus, saptamana trecuta, la Camera Deputatilor, motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii. Mi se pare ridicol sa depui o motiune dupa o luna de mandat (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in conferinta de presa de la finalul Biroului Politic National al PNL, ca parlamentarii liberali nu vor vota motiunea simpla pe care PSD a depus-o impotriva.

Ce se intampla daca trece de Parlament motiunea PSD contra lui Vlad Voiculescu

Motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, este pusa in dezbatere astazi de Camera Deputatilor, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Ce reprosuri i.

Reportaj. Ce nu s-a vazut la TV la motiunea impotriva lui Voiculescu: jigniri de o parte si alta, dezinteresul liberalilor si lipsa solutiilor

Prima motiune simpla din aceasta sesiune parlamentara a fost prilej de atacuri la persoana, jigniri venite din partea Opozitiei, dar si a Puterii, dar si o lupta dusa in ceea ce priveste procedurile parlamentare pentru ca in luni seara sa fie dat si votul impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

RARES BOGDAN: Voi propune excluderea oricarui parlamentar PNL care voteaza motiunea PSD

Rares Bogdan nu crede ca vreun parlamentar PNL va vota motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, dar, daca se va intampla acest lucru, el va propune excluderea acelui parlamentar din partid.

CIOLOS: Nu am emotii privind motiunea pe Sanatate

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a precizat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, apreciind ca aceasta a fost propusa de catre social-democrati doar pentru a se afla in treaba .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )