Libnet.ro
UNICEF

15:45

Camera Deputatilor: Se interzice pe 10 ani exportul de bustean in spatiul extracomunitar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Camera Deputatilor: Se interzice pe 10 ani exportul de bustean in spatiul extracomunitar

Camera Deputatilor a adoptat, joi, un proiect de lege prin care se interzice, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, pe o perioada de 10 ani, exportul de bustean in spatiul extracomunitar. continuă pe Wall-Street Ro

Marcel Ciolacu: Ordonanta privind amanarea ratelor la credite, modificata in Parlament Am votat interzicerea pe 10 ani a exportului de bustean in spatiul extracomunitar

Camera Deputatilor a aprobat, joi, cu mai multe amendamente, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 372020 care prevede amanarea ratelor la credite, pentru cei afectati de criza COVID-19. Totodata, Florin Roman a an.

Exportul de busteni a fost interzis pe 10 ani in spatiul extracomunitar. Parerilor politicienilor sunt impartite

Camera Deputatilor a adoptat, joi, un proiect de lege initiat de PSD prin care se interzice, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, pe o perioada de 10 ani, exportul de bustean in spatiul extracomunitar, transmite.

Camera Deputatilor: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Camera Deputatilor adoptat, joi, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

O fetita de 10 ani, izolata cu bunica moarta in casa. Care este motivul infiorator

Momente grele pentru o familia din localitatea Periam, judetul Timis, dupa ce un membru al familiei a fost depistat cu noul coronavirus, iar mama acestuia a murit la scurt timp dupa ce i s-a facut testul pentru COVID-19. in aceste momente, o familie sta izolata cu batrana moarta in casa pana vor sosi rezultatele testului.

Sedinte de Birou permanent cu prezenta efectiva la Camera Deputatilor si Senat

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa se reuneasca miercuri, pentru prima oara de la instituirea starii de urgenta, cu participarea efectiva a membrilor, potrivit Agerpres. Biroul permanent al Camerei Deputatilor, care va avea loc de la ora 13,00, va stabili ordinea de zi a sedintei de plen care este programata joi, de la ora 10,00. La sedinta de plen vor participa efectiv la dezbateri liderii de grupuri, initiatorii proiectelor, presedintii comisiilor de specialitate si parlamentarii nominalizati sa ia cuvantul, dupa cum a decis saptamana trecuta conducerea Camerei.

Camera Deputatilor a adoptat un proiect care acorda drepturi speciale personalului medical implicat in lupta COVID-19

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, joi, proiectul de lege pentru recunoasterea meritelor personalului medical participant la actiuni impotriva COVID-19, cu 312 voturi pentru si 4 abtineri, scrie Agerpres.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )