Libnet.ro
UNICEF

23:45

CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul UDMR privind reorganizarea ANAF, aprobat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul UDMR privind reorganizarea ANAF, aprobat

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil, astazi, unui proiect de lege initiat de UDMR referitor la reorganizarea ANAF, care prevede ca vor fi desfiintate cele 8 directii regionale si vor fi infiintate la nivelul judetelor, proiect care a fost sustinut de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul pentru desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

USR a anuntat luni ca proiectul propus de partid pentru desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor. Totusi, exista sanse mici ca proiectul sa treaca si de Senat, camera decizionala, unde PSD si ALDE au o majoritate confortabila.

Nepotisme in Parlament! Iata cine este noul lider al grupului PSD din Camera Deputatilor

Deputatii si-au ales un nou lider in Camera Deputatilor, dupa ce Daniel Suciu a fost numit vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Noul sef este deputatul de Timis Alfred Simonis, finul fostului.

Mihai Tudose, despre decizia Congresului UDMR privind steagul Ungariei: Fiecare e liber sa cnte sub dus ce vrea el, dar n afara locuintei e Romnia

Fostul premier Mihai Tudose a spus duminica, referitor la decizia Congresului UDMR de adoptarea a steagului Ungariei, alaturi de imn, ca fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar in afara locuintei e Romania, adaugand ca exista legi privind simbolurile nationale si acestea trebuie respectate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )