Libnet.ro
UNICEF

14:00

Camera Deputatilor a publicat lista indemnizatiilor si salariilor de la 30 septembrie. Ce salariu are Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor a publicat lista indemnizatiilor si salariilor de la 30 septembrie. Ce salariu are Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, are o indemnizatie de 16. 675 lei, vicepresedintii 15. 515 lei, secretarii si chestorii 15. 225 lei, iar liderii grupurilor parlamentare au o indemnizatie de 14. 500 lei, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor a publicat lista cu salariile. Cat castiga Liviu Dragnea

Camera Deputatilor a publicat lista indemnizatiilor pentru functiile de demnitate publica alese, lista functiilor din Serviciile Camerei Deputatilor si lista functiilor din cadrul birourilor parlamentare, care erau in plata la 30 septembrie.

Lista de salarii a angajatilor de la Camera Deputatilor: Un sofer castiga 3.700 de lei, iar un liftier - 2.300 de lei

Camera Deputatilor a publicat indemnizatiile pentru functiile de demnitate publica alese si pe cele ale angajatilor care ocupa functii in serviciile institutiei si in birourile parlamentare,.

Camera Deputatilor i-a publicat salariul lui Liviu Dragnea. Vezi aici cat castiga

Camera Deputatilor a publicat listele cu indemnizatiile pentru functiile de demnitate publica alese si cu salariile angajatilor din serviciile Camerei si din birourile parlamentare, aflate in plata la 30 se.

Sindicalistii pusi la colt de seful Comisiei de Munca din Camera Deputatilor: O sa ramaneti fara obiectul muncii, nu o sa mai aveti ce sa aparati

Presedintele Comisiei de Munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon, si deputatul Irinel Stativa s-au intalnit vineri la Prefectura Vaslui cu liderii de sindicat din sistemul bugetar pentru a discuta pe tema salarizarii unitare, care a starnit nemultumiri printre bugetari.

Ce indemnizatii primesc Liviu Dragnea, vicepresedintii Camerei Deputatilor si deputatii, dupa noua lege a salarizarii/ Plus: cu cat este platit un sofer la Camera Deputatilor si un consultant la biroul parlamentar

Camera Deputatilor a facut publice, joi, indemnizatiile pentru functiile de demnitate publica alese, precum si salariile celor cu functii de conducere in serviciile Camerei si in birourile parlamentare. Astfel, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, are o indemnizatie bruta de 16. 675 de lei, iar vicepresedintii au o indemnizatie de 15. 515 de lei brut, in timp ce deputatii primesc 13. 050 de lei brut, noteaza News. ro.

Comisia juridica din Camera Deputatilor discuta miercuri cererea DNA de avizare a urmaririi penale a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va analiza miercuri, incepand cu ora 14:00, solicitarea DNA privind urmarirea penala fata de deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice, potrivit ordinii de zi afisate pe site-ul forului legislativ, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )