Libnet.ro
UNICEF

18:00

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla pe Justitie

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor a respins motiunea simpla pe Justitie

Plenul Camerei Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla initiata de ALDE Drepturile omului nu sunt un lux la adresa ministrului Justitiei, Raluca Pruna, transmite Agerpres. Motiunea a fost. continuă pe Antena3

Motiunea simpla pe justitie, dezbatuta cu sala de plen aproape goala

Dezbaterile la motiunea simpla pe Justitie, intitulata Drepturile omului nu sunt un lux, au avut loc luni, la Camera Deputatilor, intr-o sala de plen aproape goala, la care au participat numai doi vorbitori si la finalul carora Remus Cernea si-a facut selfie-uri pentru a le pune pe Facebook. Potrivit Agerpres, la inceputul dezbaterilor privind motiunea, din plenul Camerei, erau prezenti aproximativ 50 de deputati.

Motiunea simpla pe Justitie, dezbatuta in sala aproape goala

ACTUALIZARE 19:50 Raluca Pruna: Nu serveste nimanui sa purtam o discutie in termenii caricaturali ai motiunii simple propuse azi Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca respinge categoric orice incercare de reformulare trunchiata si orice denaturare a sensului textului din titlul motiunii initiate de ALDE - Drepturile omului nu sunt un lux -, precizand ca nu serveste nimanui sa se poarte o discutie in termenii caricaturali ai motiunii simple propuse.

Deputatii dezbat motiunea pe justitie depusa de ALDE

Motiunea simpla pe Justitie depusa de deputatii ALDE va fi dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor luni, la ora 17,00.

Motiunea simpla Drepturile omului nu sunt un lux, initiata de ALDE impotriva ministrului Justitiei, este dezbatuta luni in Camera Deputatilor

Motiunea simpla Drepturile omului nu sunt un lux, initiata de ALDE impotriva ministrului Justitiei, va fi dezbatuta luni, la ora 17:00, in plenul Camerei Deputatilor, anunta Agerpres. Initiatorii spun ca textul motiunii se bazeaza pe o afirmatie a ministrului Justitiei, Raluca Pruna, potrivit careia Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 6 din 11 martie 2016 nu restrange drepturi si libertati, ci tocmai le face efective. Cu o urmarire penala si o combatere a infractionalitatii slabe, discutia despre drepturi e un lux teoretic.

Motiunea simpla prin care ALDE cerea demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, respinsa de deputati

Plenul Camerei Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla initiata de ALDE Drepturile omului nu sunt un lux la adresa ministrului Justitiei, Raluca Pruna. Initiatorii documentului cereau.

UPDATE: Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, respinsa de deputati

Plenul Camerei Deputatilor voteaza, miercuri, o motiune simpla pe Justitie, initiata de ALDE, cu titlul Drepturile omului nu sunt un lux, indreptata impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna.

Deputatii voteaza motiunea simpla Drepturile omului nu sunt un lux

Plenul Camerei Deputatilor voteaza miercuri motiunea simpla initiata de ALDE Drepturile omului nu sunt un lux, conform unui comunicat de presa.

Drepturile omului nu sunt un lux!, motiune dezbatuta, luni, de Camera Deputatilor

Deputatii dezbat, luni, la ora 17. 00, motiunea simpla Drepturile omului nu sunt un lux! indreptata impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna, demersul ALDE fiind calificat de liberali drept comic, in timp ce Liviu Dragnea a spus ca PSD nu sustine motiuni simple, ci va cere remanieri.

Motiunea simpla la adresa Ralucai Pruna, semnata de 18 deputati cu probleme in justitie/ Textul motiunii, bazat pe un document al Sindicatului lucratorilor din penitenciare

Deputatii vor dezbate luni in plen motiunea simpla initiata de ALDE impotriva ministrului Justitiei Raluca Pruna, intitutata Drepturile omului nu sunt un lux. Dintre cei 52 de semnatari - de la ALDE, UDMR, PSD si neafiliati - 18 au diverse probleme in justitie, fiind urmariti penal, trimis in judecata sau declarati incompatibli de Agentia Nationala de Integritate. Doua exemple in acest sens sunt Victor Ponta si Sebastian Ghita.

Motiunea simpla pe Justitie, dezbatuta luni in Parlament: Actiunea, initiata de ALDE in urma declaratiile Ralucai Pruna de dupa adoptarea OUG privind interceptarile

Acuzatii grave la adresa ministrului Justitiei. Raluca Pruna este acuzata ca face parte dintr-un guvern care vrea sa impuna puterea discretionara a institutiilor represive ale statului. O motiune simpla,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )