Libnet.ro
UNICEF

11:30

Camera Deputatilor a respins proiectul Guvernului privind desfiintarea unor instante judecatoresti

B1 B1,
Camera Deputatilor a respins proiectul Guvernului privind desfiintarea unor instante judecatoresti

Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul de lege initiat de Guvern privind desfiintarea unor instante judecatoresti si a parchetelor de pe sanga acestea, masura ce a fost criticata de reprezentantii. continuă pe B1

Camera Deputatilor cere ANI lamuriri privind angajarile la cabinetele parlamentarilor

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa ceara un punct de vedere din partea Agentiei Nationale de Integritate ANI) daca un parlamentar incalca art. 301 din Codul Penal in cazul in care angajeaza la cabinetul sau o persoana care a mai fost angajata in mandatul anterior, a precizat secretarul Camerei Niculae Mircovici, potrivit Mediafax.

Camera Deputatilor cere ANI lamuriri privind angajarile la cabinetele parlamentarilor

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa ceara lamuriri din partea ANI cu privire la angajarile la cabinetele parlamentarilor, informeaza Mediafax.

Deputatul Remus Cernea acuza Comisia Juridica din Camera Deputatilor ca a falsificat votul cu privire la propunerea legislativa privind recunoasterea parteneriatului civil

Deputatul Remus Cernea acuza Comisia Juridica din Camera Deputatilor ca a falsificat pe 5 martie 2014 votul privind propunerea legislativa de recunoastere a parteneriatului civil. Acesta sustine ca din cei 25 de membri ai Comisiei, la momentul votului, in sala au fost prezenti doar zece, ceea ce inseamna ca nu era intrunit cvorumul necesar luarii unei decizii, fiind obligatorie prezenta a minim 13 membri. Cernea sustine ca a depus o plangere la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Dezbatere pe tema fondurilor europene luni in Camera Deputatilor

O dezbatere pe tema fondurilor europene urmeaza sa aiba loc luni in Camera Deputatilor, la solicitarea grupului parlamentar al PDL, care i-a adresat si premierului Victor Ponta invitatia de a participa. La solicitarea grupului PDL, vom avea o dezbatere pe fonduri europene in plenul Camerei Deputatilor. Activitatea va avea loc, in prezenta premierului, luni dupa-amiaza, de la ora 16,00. Premierul a fost informat si va participa, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici.

Declaratia de sustinere a masurilor de relaxare fiscala si de stimulare economica a fost adoptata de Camera Deputatilor

Declaratia privind sustinerea masurilor de relaxare fiscala si de stimulare economica, elaborata si depusa de PNL la Biroul Permanent in urma dezbaterii parlamentare din data de 24 martie, a fost adoptata astazi in plenul Camerei Deputatilor, cu unanimitate de voturi, potrivit unui comunicat remis de grupul PNL.

Absenteism de peste 50% la dezbaterea despre absorbtia fondurilor europene

Camera Deputatilor a inregistrat un absenteism de peste 50% la sedinta de astazi privind fondurile europene.

Perchezitii la Dumitru Dragomir in dosarul privind televizarea unor meciuri

Anchetatorii au facut perchezitii, luni dimineata, si la locuinta fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmand informatia si afirmand ca.

Liviu Dragnea: Vrem sa generam o discutie serioasa cu ANI, privind incompatibilitatea unor primari

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca, saptamana viitoare, vrea sa aiba o discutie serioasa cu ANI, intrucat regimul incompatibilitatii unor primari ar trebui sa fie mult mai bine lamurit.

Dragnea: Vrem sa generam o discutie serioasa cu ANI, privind incompatibilitatea unor primari

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca, saptamana viitoare, vrea sa aiba o discutie serioasa cu ANI, intrucat regimul incompatibilitatii unor primari ar trebui sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )