Libnet.ro
UNICEF

22:45

Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind gratierea

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind gratierea

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 177 de voturi pentru, unul contra si doua abtineri, p. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind gratierea

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 177 de voturi pentru, unul contra si doua abtineri, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate.

Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind gratierea

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 177 de voturi pentru, unul contra si doua abtineri, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Ministrul.

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea, respins in unanimitate la Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un raport de respingere proiectului legislativ privind amnistie si gratiere. Comisia a mai decis amanarea dezbaterii Legii privind recursul compensatoriu, la solicitarea PSD.

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Raportul comisiei urmeaza sa fie.

VIDEO Camera Deputatilor se intruneste in sesiunea extraordinara

Camera Deputatilor se intruneste in sesiunea extraordinara, luni, de la ora 14. 00, iar pe ordinea de.

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gr.

Parlament: Proiectul de lege privind amnistia si gratierea, RESPINS

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 177 de voturi pentru, unul contra si doua abtineri, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins legea privind amnistia si gratierea

Deputatii din Comisia juridica a camerei inferioare a Parlamentului au adoptat marti, in unanimitate, raportul de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Camera Deputatilor va fi convocata intr-o sesiune extraordinara in 26-28 august.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia juridica a amanat decizia in privinta abrogarii legii recursului compensatoriu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, marti, cu 11 voturi pentru, 9 impotriva si o abtinere, decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu.

Camera Deputatilor: Comisia de buget a amanat pentru saptamana viitoare rapotul pe OUG 114

Comisia pentru buget a Camerei Deputatilor a amanat, marti, raportul preliminar pe OUG 1142018. Au fost dezbatute prevederi din ordonanta, insa o alta sedinta a fost anuntata pentru saptamana viitoare, potrivit Mediafax. Deputatii din comisie au aprobat amanarea raportului pe OUG 1142018 cu 11 voturi pentru si noua impotriva. Ministrul Muncii, Marius-Constantin Budai, a declarat ca a avut discutii cu patronatele si sindicatele din domeniul constructiilor. A prezentat o prevedere inexistenta inca, in cadrul Monitorului Oficial, anume prevederea majorarii indemnizatiei sociale, de la 640 la 704 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )