Libnet.ro
UNICEF

05:30

Camera Deputatilor si Senatul intra in sesiune extraordinara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor si Senatul intra in sesiune extraordinara

Camera Deputatilor si Senatul sunt convocate de astazi in sesiune extraordinara pentru perioada 1 - 15 iulie, cele doua Camere ale Parlamentului avand mai multe prioritati. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor si Senatul intra in sesiune extraordinara

Camera Deputatilor si Senatul sunt convocate de miercuri in sesiune extraordinara pentru perioada 1 - 15 iulie, cele doua Camere ale Parlamentului avand mai multe prioritati, cum ar fi initiativa Fara penali in functii publice si, respectiv, proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale, potrivit Agerpres. Camera Deputatilor are pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare propunerea legislativa privind initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei Romaniei Fara penali in functii publice, un proiect de Lege pentru modificarea Legii nr. 2172003 pentru prevenirea si combaterea violentei domestice, modificarea OUG nr. 1112010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

Parlamentul intra in sesiune extraordinara. PSD si pandemia contra Guvernului Orban

Camera Deputatilor va lucra in sesiune extraordinara de la data de 1 iulie pana pe 15 iulie, pe baza.

Sesiunea ordinara a Camerei Deputatilor si Senatului se incheie; de miercuri, sesiune extraordinara la Camera

Prima sesiune ordinara a Camerei Deputatilor si Senatului din acest an se incheie marti. Cele doua Camere ale Parlamentului vor avea, marti, ultimele sedinte din sesiunea ordinara februarie-iunie, urmand ca de la 1 iulie Camera Deputatilor sa se intruneasca pentru doua saptamani in sesiune extraordinara, arata Agerpres. Sesiunea ordinara s-a desfasurat atipic pe fondul pandemiei de Covid-19, atat deputatii, cat si senatorii intrunindu-se, in mare parte, in sedinte de plen si in comisii online. De asemenea, voturile exprimate de parlamentari au fost la distanta online sau prin telefon.

PNL: Motiunea de cenzura introdusa in sesiune extraordinara este neconstitutionala

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor a declarat, ieri, ca depunerea de catre PSD a unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara incalca Constitutia.

VIDEOCONFERINTA DIGITALIZAREA ROMANIEI SI TEHNOLOGIA 5G ANDREI POP, MEMBRU COMISIA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMATIILOR SI COMUNICATIILOR DIN CAMERA DEPUTATILOR: 5G va fi coloana vertebrala in dezvoltarea tehnologiei, productiei si serviciilor din viitor

Pandemia de coronavirus a fost un punct de plecare pentru o digitalizare rapida a serviciilor publice si nu numai, a afirmat deputatul Andrei Pop, membru al Comisiei pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor din Camera Deputatilor.

Proiectul de desfiintare a Sectiei speciale, respins de Camera Deputatilor. USR: PSD apara instrumentul de oprimare al magistratilor implementat de Dragnea

Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul de lege referitor la desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) depus in luna mai de catre USR. Formatiunea a transmis ca PSD apara instrumentul de oprimare al magistratilor implementat de Liviu Dragnea. trumentul de oprimare al magistratilor implementat de Liviu Dragnea.

IN ACESTE ZILE Discutii intense la Camera Deputatilor pe reglementarea pietei tutunului

Proiectul de lege care urmareste reglementarea pietei tutunului este una dintre initiativele legislative intens dezbatute in aceste zile in comisiile de specialitate din Camera Deputatilor.

Camera Deputatilor va lucra in sesiune extraordinara. Pe agenda: Initiativa USR - Fara penali in functii publice si scandalul achizitiilor de la Unifarm

Conducerea Camerei Deputatilor a decis, luni, sa prelungeasca activitatea pana la mijlocul lunii iulie. Printre proiectele care se afla pe agenda sesiunii extraordinare se afla dezbaterea initiativei USR de modificare a Constitutiei - Fara penali in functii publice. De asemenea, deputatii l-au invitat pe premierul Ludovic Orban in Parlament pentru a da explicatii pe tema achizitiilor de la Unifarm.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )