Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor voteaza, astazi, motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Danut Andrusca

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor voteaza, astazi, motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Danut Andrusca

Deputatii vor vota, in plenul de miercuri, motiunea simpla prin care liberalii ii cer demisia lui Danut Andrusca din functia de ministru al Economiei, dupa ce Camera Deputatilor a dezbatut-o in sedinta de. continuă pe Antena3

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla pe Economie

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla pe Economie in care liberalii solicita demisia ministrului economiei Danut Andrusca, urmand ca votul sa fie dat miercuri.

Deputatii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Economiei

Motiunea simpla prin care liberalii cer demisia ministrului Economiei, Danut Andrusca, va fi votata astazi in plenul Camerei Deputatilor.

Motiunea simpla impotriva ministrului Economiei, dezbatuta in Camera Deputatilor

Deputatii dezbat luni o motiune simpla depusa de PNL impotriva ministrului Economiei, intitulata Danut Andrusca sau cum sa destabilizezi deliberat economia Romaniei. Incompetenta falimenteaza.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu a fost consultat cu privire la sesizarea CCR pe tema protocoalelor SRI - Parchetul General, sesizare depusa luni de Camera Deputatilor si semnata de vicepresedintele Florin Iordache.

Camera Deputatilor a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu un conflict intre Ministerul Public si Parlament

Camera Deputatilor a sesizat, luni, Curtea Constitutionala cu privire la existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocolul SRI-Parchetul General din anul 2016, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )