Libnet.ro
UNICEF

00:07

Camera Deputatilor voteaza joi cererea de reexaminare privind Codul Fiscal

B1 B1,
Camera Deputatilor voteaza joi cererea de reexaminare privind Codul Fiscal

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca plenul sa dezbata si sa voteze joi cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind Codul Fiscal, informeaza Agerpres. Presedintele Camerei. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Votul final pe Codul Fiscal, marti in Senat si joi in Camera Deputatilor

Votul final pentru proiectul noului Cod Fiscal are loc marti dupa-amiaza la Senat si joi la pranz in Camera Deputatilor, a anuntat marti presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Cine este Simona Bucura, noul purtator de cuvant PSD de la Camera Deputatilor

Simona Bucura Oprescu, deputat de Mioveni, este noul purtator de cuvant PSD de la Camera Deputatilor. Nascuta la Pitesti, parlamentara de Arges este un produs al scolii PSD, urcand in partid din organizatia de tineret.

Camera Deputatilor si-a ales noua conducere. Cine sunt vicepresedintii, secretarii si chestorii

Camera Deputatilor si-a ales, marti, cu 273 pentru si 7 impotriva, conducerea, singura modificare in Biroul Permanent constand in faptul ca UDMR a pierdut locul de chestor in favoarea PNL, informeaza Medi.

Deputatii PSD si-au luat purtator de cuvant. Simona Bucura, vocea din Camera Deputatilor

Deputatii PSD au ales-o luni pe Simona Bucura purtator de cuvant al grupului parlamentar, a anuntat liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea, care le-a cerut deputatilor sa lucreze mult mai strans cu.

Dragnea: Simona Bucura-Oprescu - purtator de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor. Este important pentru cetateni sa afle de la cei care gestioneaza anumite domenii ceea ce fac pentru ei

Deputatul PSD de Arges Simona Bucura-Oprescu va fi purtatorul de cuvant al grupului social-democratilor de la Camera, potrivit anuntului de luni al presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )